Ακολουθήστε το Sony Hellas

Απολαύστε ολοζώντανες, λεπτομερείς εικόνες με την 4K HDR BRAVIA της Sony

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 07, 2016 13:03 EET

Οι τελευταίες 4K HDR τηλεοράσεις, από τη Sony, έχουν να επιδείξουν εκθαμβωτικές εικόνες και κομψό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες ψυχαγωγίας

  • Καλύτερη ποιότητα εικόνας 4Κ, από ποτέ, με μεγαλύτερο HDR
  • Νέα μονάδα οδήγησης Slim Backlight Drive™, χάρη στην οποία η λειτουργία X-tended Dynamic Range™ PRO μπορεί να αυξήσει τα μέγιστα επίπεδα φωτεινότητας και του μαύρου, με τρεις φορές μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας[1]
  • Λεπτός και κομψός νατουραλιστικός σχεδιασμός SliceofLiving

Το 2016, χάρη στις μοναδικές τεχνολογίες της Sony, η τηλεόραση BRAVIA®, ανεβάζει τον πήχη στην ποιότητα θέασης σε 4K HDR (High Dynamic Range) με υψηλότερη φωτεινότητα, υψηλότερη αντίθεση και ζωντανότερα χρώματα, από ποτέ. Η BRAVIA® φέρνει το δικό της χαρακτηριστικό στυλ, καθώς και συναρπαστικές νέες εμπειρίες ψυχαγωγίες με το Android TV, σε κάθε σαλόνι.

HDR, ένα νέο επίπεδο φωτεινότητας

Αρκετές από τις καινούργιες 4Κ τηλεοράσεις BRAVIAυποστηρίζουν το HDR και επωφελούνται από το νέο περιεχόμενο με δυνατότητα HDR, που φέρνουν οι υπηρεσίες βίντεο μέσω Internet, όπως το Amazon Video και το Netflix[2], οι παραγωγοί ταινιών και οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Με μεγαλύτερο δυναμικό εύρος στα επίπεδα φωτεινότητας, από ότι το Standard Dynamic Range[3], το περιεχόμενο που έχει γυριστεί, επεξεργαστεί και διανεμηθεί σε HDR σάς πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στο ρεαλισμό, με εντυπωσιακή αντίθεση και αναπαραγωγή χρωμάτων.

Η νέα και μοναδική μονάδα οδήγησης Slim Backlight Drive, που κάνει το ντεμπούτο της στην καινούργια σειρά BRAVIA XD93, είναι ένα καινούργιο σύστημα οπίσθιου φωτισμού grid-array, που παλιότερα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με τα συστήματα με οπίσθιο φωτισμό LED full-array. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία X-tended Dynamic Range™ PRO, ο οπίσθιος φωτισμός αυξάνεται και μειώνεται, ώστε να δημιουργεί φωτεινότερες χρωματικές κορυφώσεις και βαθύτερα μαύρα, με τρεις φορές μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας από αυτό των συμβατικών τηλεοράσεων. Αυτή η τεχνολογία διαχειρίζεται με περισσότερη ακρίβεια την πηγή φωτός σε κάθε συγκεκριμένη ζώνη, διατηρώντας, παράλληλα, το λεπτό προφίλ της τηλεόρασης.

Εξίσου μοναδική είναι και η τεχνολογία TRILUMINOS™ Display της Sony, η οποία αναπαράγει ένα μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, προσφέροντας ακριβέστερες χρωματικές λεπτομέρειες σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας.

Ο προηγμένος επεξεργαστής εικόνας 4K X1™ της Sony βελτιώνει το χρώμα, την αντίθεση και την καθαρότητα, αλλά και την ποιότητα των εικόνων 4Κ, δίνοντας σε κάθε σκηνή τη ζωηρότητα της ανάλυσης 4K, και ακόμα παραπέρα.

Λεπτός και κομψός νατουραλιστικός σχεδιασμός, "SliceofLiving"

Η BRAVIA είναι πιο όμορφη από ποτέ, με τον κομψό και νατουραλιστικό σχεδιασμό της, του στυλ Slice of Living, ταιριάζει άψογα στα σύγχρονα σπίτια. Τα καθαρά, γεωμετρικά σχήματά της συλλαμβάνουν την ουσία της σύγχρονης ζωής, με σημεία έμφασης σε χρυσό σαμπανί και ασημί, για περισσότερη ζεστασιά και χαρακτήρα.

Οι όμορφα λεπτές και λείες γραμμές της BRAVIA XD93 αναδεικνύονται και από την σχεδόν bezel-free οθόνη της. Όταν την κρεμάτε στον τοίχο, πλησιάζει τόσο πολύ, που μοιάζει σαν να είναι ευθυγραμμισμένη με αυτόν. Όταν την τοποθετείτε πάνω σε μια βάση, ή ένα έπιπλο, τα καλώδιά της παραμένουν «αόρατα», χάρη στη διαχείριση καλωδίων, και είναι εξίσου κομψή, είτε την κοιτάζει κανείς από μπροστά, είτε από πίσω.

Η οθόνη της BRAVIASD85, με ελαφρά κλίση, που σας τραβάει μέσα στη δράση, κάνει την εκπληκτική ψυχαγωγία 4K ακόμα πιο καθηλωτική. Πρόκειται για τη λεπτότερη BRAVIA 4K που κατασκευάστηκε ποτέ.

Κάντε περισσότερα με το Android TV

Με το Google Play μπορείτε να εξερευνήσετε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών για τη μεγάλη οθόνη, παιχνίδια, ψυχαγωγία και άλλα πολλά. Δεν χρειάζεστε καν εναέρια σύνδεση για την τηλεόραση, ώστε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές από το ίντερνετ.

Με την αποκλειστική μπάρα περιεχομένων της Sony, οι χρήστες έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, χωρίς καμία ενόχληση όσο παρακολουθούν τηλεόραση, βελτιώνοντας και μικραίνοντας την άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Δείτε εύκολα περιεχόμενο από smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας με το Google Cast™. Ακουμπήστε το εικονίδιο Cast και στείλτε ό,τι κι αν βλέπετε – όπως ταινίες και τηλεόραση, YouTube, φωτογραφίες ή εκατοντάδες άλλες εφαρμογές – από τη συσκευή σας, με λειτουργικό Android ή iOS, για να προβληθεί σε μια τηλεόραση BRAVIA, χωρίς να χάσετε λεπτό. Το Google Cast υποστηρίζεται από κάποιες εφαρμογές, που δεν είναι ακόμα διαθέσιμες για το Android TV.

Πες το και το AndroidTV θα σου το βρει! Πλέον, έχει ενσωματωθεί στο τηλεχειριστήριο η φωνητική αναζήτηση Voice Search, η οποία σας δίνει όλες τις απαντήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Voice και να μιλήσετε για να ψάξετε ταινίες, προγράμματα και άλλο περιεχόμενο. Μπορείτε, ακόμα, να πείτε στην BRAVIA να αλλάξει κανάλια, πηγή εισόδου, και άλλα.

Η καινούργια σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K Ultra HD από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από την άνοιξη του 2016.

- Τέλος -

Προδιαγραφές των τηλεοράσεων BRAVIA που θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2016.

Τηλεοράσεις BRAVIA 4K HDR KD-75XD9405 KD-65XD9305 KD-55XD9305 KD-65SD8505 KD-55SD8505 KD-85XD8505 KD-75XD8505 KD-65XD8505

KD-55XD8505

Ποιότητα εικόνας 4K HDR
Επεξεργαστής 4Κ Χ1
Τεχνολογία TRILUMINOS Display
X-tended Dynamic Range PRO με λεπτό Full Array οπίσθιοφωτισμόLED X-tended Dynamic Range PRO με λεπτή μονάδα οδήγησης οπίσθιου φωτισμού
Motionflow XR 1.200Hz 1.000Hz 1.000Hz 800Hz
Σχεδιασμός Πολύ λεπτή ευθυγραμμισμένη επιφάνεια Κυρτή, πολύ λεπτή, από αλουμίνιο Πολύ λεπτή, από αλουμίνιο
Εμπειρία χρηστών Android TV (Τεχνολογία Google Cast, Voice Control, εφαρμογές και παιχνίδια)
Νέο τηλεχειριστήριο φωνητικής αναζήτησης
Τηλεοράσεις BRAVIA HD KDL-49WD75 KDL-43WD75 KDL-32WD75 KDL-48WD65 KDL-40WD65 KDL-32WD60
Ποιότητα εικόνας X-Reality PRO
Live Colour
Προηγμένο σύστημα βελτίωσης της αντίθεσης
Motionflow XR 200Hz
Σχεδιασμός Λεπτή, από αλουμίνιο Λεπτή
Εμπειρία χρηστών Smart TV

[1] Τρεις φορές μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας, από μια συμβατική τηλεόραση LED. Το εύρος φωτεινότητας αποτελεί αναλυτικό δείκτη αναπαραγωγής της φωτεινότητας, της διαβάθμισης και του επιπέδου του μαύρου.

[2]Η διάθεση των υπηρεσιών διαφέρει ανά χώρα

[3] Τυπικά σήματα

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word