Ακολουθήστε το Sony Hellas

Απομονώστε την φασαρία γύρω σας χάρη στα νέα neckband ακουστικά WI-1000XM2 της Sony με κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου*

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 05, 2019 12:00 EEST

  • Απολαύστε την απόλυτη ησυχία με τα WI-1000XM2, χάρη στον πρόσφατα ανεπτυγμένο επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου, HD Noise QN1
  • Με την προσθήκη της επόμενης γενιάς neckband ακουστικών στην οικογένεια 1000X, θα απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα ήχου και άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης, όλη την ημέρα
  • Έξυπνη ακρόαση για να προσαρμόσετε την ακουστική σας εμπειρία στα μέτρα σας

Η Sony παρουσιάζει σήμερα τα ακουστικά WI-1000XM2, που συνδυάζουν κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου και κορυφαία ποιότητα ήχου σε ένα κομψό neckband.

Η απόλυτη ησυχία

Βυθιστείτε στη μουσική και απομονώστε τον θόρυβο του περιβάλλοντος με τα WI-1000XM2 που προλαμβάνουν έξυπνα, παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τον ήχο του περιβάλλοντος. Η σταθερή κατασκευή μαζί με τον κυρτό σχεδιασμό των ακουστικών παρεμποδίζουν τον θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον, ενώ η τεχνολογία «Dual Noise Sensor» «εξουδετερώνει» οποιοδήποτε θόρυβο. Ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD της Sony QN1 ακυρώνει τον ήχο, με αποτέλεσμα βελτιωμένα επίπεδα καταστολής θορύβου. Ακόμα και ο θόρυβος του περιβάλλοντος χώρου της καμπίνας ενός αεροσκάφους εξουδετερώνεται, χάρη στη λειτουργία βελτιστοποίησης της ατμοσφαιρικής πίεσης – «Atmospheric Pressure Optimising». Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης με απόλυτη καθαρότητα, καθώς η λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλα υψόμετρα.

Υψηλής ποιότητας ήχος

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική όπως ποτέ άλλοτε, με εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας με τα WI-1000XM2. Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα νέα αυτά ακουστικά με στήριξη λαιμού (neckband) περιλαμβάνουν το σύστημα «HD Hybrid Driver» που περιλαμβάνει ένα δυναμικό driver9χιλ. και έναν «Balanced Armature» οδηγό. Αυτό δημιουργεί εκπληκτικές και ευρείες συχνότητες αναπαραγωγής μουσικής, για καθαρό ήχο από βαθιά μπάσα μέχρι και ευαίσθητους υψηλούς τόνους. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HDQN1 διαθέτει επεξεργαστή σήματος ήχου (Audio Signal Processing) 32-bit, υψηλής ποιότητας μετατροπή ψηφιακού ήχου σε αναλογικό και ενισχυτή ακουστικών. Αυτό εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά αναλογίας σήματος και θορύβου, με χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης, για αναπαραγωγή μουσικής με εξαιρετική ποιότητα. Ο μηχανισμός βελτίωσης ψηφιακού ήχου HX (DSEE HX™) αναβαθμίζει συμπιεσμένα αρχεία ψηφιακής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των μορφών MP3, για να σας φέρει πιο κοντά στην ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης.

Άνετη Ακρόαση

Τα WI-1000XM2 προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση, αφού φέρουν ιμάντα στήριξης λαιμού από σιλικόνη για ευέλικτη τοποθέτηση και ελαφρύτερο βάρος. Τα ακουστικά τοποθετούνται βαθιά στο αυτί χάρη στον κυρτό σχεδιασμό τους με γωνίες, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όλη την μέρα με άνεση.

Επανάσταση στην Εμπειρία Ακρόασης

Τα WI-1000XM2 έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 10 ώρες[1], ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική αδιάκοπα όλη την ημέρα. Με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, η 10λεπτη φόρτιση που διαθέτουν, σάς προσφέρει χρόνο αναπαραγωγής 80 λεπτών.

Τα WI-1000XM2 προσφέρουν εύκολη λειτουργία χάρη στο panel ελέγχου, που διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο διευκολύνοντας τις hands-free κλήσεις, λόγω του ενσωματωμένου ειδικού μικροφώνου που φέρει το ίδιο panel ελέγχου. Με την ολοκλήρωση της ακρόασής σας, αποθηκεύστε τα ακουστικά σας εύκολα, χωρίς μπέρδεμα καλωδίων, χάρη στους μαγνήτες που ενώνουν τα ακουστικά για εύκολη χρήση. Τοποθετήστε τακτοποιημένα και με απόλυτη ακρίβεια τα ακουστικά σας στην ειδική, υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, στην οποία μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε ένα καλώδιο ήχου, καλώδιο USB και προσαρμογέα βύσματος για ψυχαγωγία κατά την διάρκεια πτήσεων.

Αυτά τα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με την ειδική εφαρμογή Sony | Headphones Connect για να μπορείτε να προσαρμόσετε εξαιρετικά εύκολα την μουσική σας.

Το μοντέλο WI-1000XM2 θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2020.

For more Sony news, visit http://presscentre.sony.eu/

*Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2019. Βάσει έρευνας της Sony Corporation, που μετρήθηκε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που συμφωνούν με το πρότυπο JEITA, στην αγορά των ακουστικών εξουδετέρωσης θορύβου με στήριξη λαιμού (neckband).

[1]Κατά τη σύνδεση με το BLUETOOTH® και ενεργή τη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας που διαθέτει αξιόπιστη και θεμελιώδη τεχνολογία. Από υπηρεσίες gaming και δικτύου έως μουσική, κινηματογράφο, ηλεκτρονικά, semiconductors και οικονομικές υπηρεσίες - σκοπός της Sony είναι να δημιουργήσει ένα κόσμο συναισθημάτων, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.sony.net/