Ακολουθήστε το Sony Hellas

Ασύρματα sports ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για να τα φοράτε παντού και πάντα

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 09, 2018 12:00 EET

Η Sony κυκλοφορεί τρία νέα sports ασύρματα ακουστικά για όσους αθλούνται, αγαπούν το στυλ και τη μουσική και βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση. Αυτά τα εξαιρετικά sports ακουστικά υψηλής ποιότητας είναι εξίσου καλά είτε χρησιμοποιούνται για έντονη άσκηση είτε για χαλάρωση ή απλώς στην καθημερινότητά σας.

Ο πραγματικά ασύρματος σχεδιασμός είναι σημαντικός όταν φοράτε τα ακουστικά και βρίσκεστε σε κίνηση, επειδή σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε όποιο άθλημα σας αρέσει χωρίς να σας εμποδίζουν τα καλώδια. Τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά WF-SP700N συνδυάζουν, για πρώτη φορά παγκοσμίως, δυο χαρακτηριστικά που είναι απολύτως απαραίτητα όταν γυμνάζεστε: την τεχνολογία εξουδετέρωσης ψηφιακού θορύβου που αποκλείει το «χάος» γύρω σας για να επικεντρωθείτε στις ασκήσεις σας, και τον splash-proof σχεδιασμό τους.

Ακούστε τους ήχους που θέλετε

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony[1], σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνεστε στην προπόνησή σας, ακόμα και στο θορυβώδες περιβάλλον γυμναστηρίου με τους γύρω σας να μιλάνε και τα μηχανήματα να λειτουργούν. Από την άλλη, αν γυμνάζεστε σε ανοιχτό χώρο, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ambient Sound ώστε να μην αποκοπείτε από κάθε περιβάλλοντα ήχο. Εξίσου, στο γυμναστήριο, με τη λειτουργία Ambient Sound μπορείτε να ακούτε τη μουσική που σας ενδιαφέρει και έχει σχέση με την εξάσκησή σας. Αυτά τα ακουστικά προσφέρουν και τον περίφημο ήχο EXTRA BASS™ της Sony, ο οποίος σε συνδυασμό με την εξουδετέρωση θορύβου προσφέρει βαθύτερα και εντονότερα μπάσα που σας βοηθούν να επικεντρώνεστε στον στόχο σας. Η συνοδευτική εφαρμογή Sony | Headphones Connect σάς επιτρέπει ακόμα και να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή.

Αδιάβροχα, σταθερή σχεδίαση και φορητά

Τα ακουστικά WF-SP700N είναι αδιάβροχα (splash-proof) στην κλίμακα IPX4, δηλαδή μπορείτε να τα φορέσετε στη βροχή, ή να ιδρώσετε χωρίς να τα καταστρέψετε.

Σχεδιάστηκαν για υποστηρικτές Audio Return Channel και εφαρμόζουν με ασφάλεια στα αυτιά σας, όσο έντονα κι αν ασκείστε. Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα, ροζ, κίτρινο, μαύρο και άσπρο, που ταιριάζουν με το δραστήριο στυλ σας και ακολουθούν την αθλητική μόδα μέσα κι έξω από το γυμναστήριο.

Τα WF-SP700N κυκλοφορούν με μια compact, θήκη φόρτισης που ανοίγει με ένα άγγιγμα, ενώ απολαμβάνετε μπαταρία διάρκειας, περίπου, τριών ωρών και δυο επιπλέον φορτίσεις με τη θήκη, στο σύνολο εννέα ώρες ανάμεσα στις φορτίσεις.


Βολική συνδεσιμότητα

Τα ακουστικά WF-SP700N διαθέτουν σύνδεση NFC™ one-touch με τη θήκη τους και είναι συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, η οποία με το χαρακτηριστικό Quick Sound Settings σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή και τον περιβάλλοντα ήχο, με μόλις δύο χτυπήματα στο κουμπί των ακουστικών.

Κομψές επιλογές για εσάς

Μαζί με το πραγματικά ασύρματο στυλ, η Sony παρουσιάζει και δυο βασικά μοντέλα ασύρματων in-ear ακουστικών, το WI-SP600N και το WI-SP500, προσφέροντας μια σειρά sports ακουστικών που θα σας γίνουν απαραίτητα.

Το μοντέλο WI-SP600N έχει την ίδια λειτουργία εξουδετέρωσης ψηφιακού θορύβου και ποιότητας ήχου με το WF-SP700N, και επιπλέον είναι εξίσου αδιάβροχο σύμφωνα με την κλίμακα IPX4. Αυτά τα ακουστικά σάς χαρίζουν έως και 6 ώρες ακρόασης. Τα compact ακουστικά συνδέονται μεταξύ τους με ένα διακριτικό στήριγμα που ακουμπάει στον αυχένα και διαθέτει υποστηρικτές Audio Return Channel οι οποίοι βασίζονται στην εργονομία του αυτιού, διασφαλίζοντας ευελιξία και σταθερότητα.

Τέλος, τα ακουστικά WI-SP500 διαθέτουν μονάδα οδήγησης ανοιχτού τύπου, που αναγνωρίζει κάθε περιβάλλοντα ήχο, κατηγοριοποιούνται ως IPX4, και συνδέονται εύκολα με το smartphone σας, χάρη στο NFC™. Με την 8ωρη, σχεδόν, μπαταρία που διαθέτουν με μόλις μια φόρτιση, μπορείτε να γυμνάζεστε περισσότερο – και μόλις τελειώσετε να τα βάλετε στη θήκη μεταφοράς τους. Αυτά τα ακουστικά σχεδιάστηκαν ειδικά με εργονομικό τρόπο για να μένουν σταθερά στα αυτιά σας, με ελαστικά κοιλώματα, και να μην γλιστράνε εύκολα όσο εσείς κινήστε.

Το μοντέλο WF-SP700N θα κυκλοφορήσει τον Iούνιο του 2018.

Το μοντέλο WI-SP600N θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2018.

Το μοντέλο WI-SP500 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά των προϊόντων, επισκεφθείτε τις τοποθεσίες:

https://www.sony.gr/electronics/akoustika-pseires/wf-sp700n

https://www.sony.gr/electronics/akoustika-pseires/wi-sp600n

https://www.sony.gr/electronics/akoustika-pseires/wi-sp500

Για περισσότερες νέα σχετικά με τη Sony, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://presscentre.sony.eu.

[1] Για τα WF-SP700Nκαι τα WI-SP600N

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/