Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η νέα σειρά ακουστικών h.ear on της Sony εντυπωσίασε στο 18ο Athens Xclusive Designers Week

Δελτίο τύπου   •   Οκτ 29, 2015 15:04 EET

Τα φώτα στράφηκαν στη νέα σειρά ακουστικών της Sony h.ear on που συνόδευσαν το catwalk του Σέρβου σχεδιαστή Boško Jakovljević.

Η Sony, η οποία δίνει πάντα έμφαση στον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να λείπει από το 18ο Athens Xclusive Designers Week, το καθιερωμένο ραντεβού με τη μόδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου. Η Sony με την πολύχρωμη και κομψή σειρά ακουστικών h.ear on κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αντρικής κολεξιόν του Σέρβου σχεδιαστή Boško Jakovljević. Σε μια εκρηκτική συνεργασία, κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, τα μοντέλα φορούσαν τα ακουστικά της Sony δίνοντας μια πολύχρωμη, μουσική νότα στο show.

Η Sony είχε δυναμική παρουσία όχι μόνο εντός πασαρέλας αλλά και εκτός. Οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι είναι λάτρεις της μόδας και της υψηλής αισθητικής, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα υπέρκομψη σειρά ακουστικών της καθώς είχαν τη δυνατότητα να τη δούν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ακουστικά στο ειδικό stand που είχε η Sony στο χώρο της εκδήλωσης.

Σε ένα τετραήμερο αφιερωμένο στη μόδα και τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν την επόμενη άνοιξη - καλοκαίρι, γεμάτο καταξιωμένους αλλά και νέους σχεδιαστές του χώρου, η Sony εντυπωσίασε με τα τελευταίας τεχνολογίας αλλά πάντα κομψά προϊόντα της και έδωσε τη δική της πρόταση για μουσική... υψηλής αισθητικής!

-Τέλος-

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word