Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η νέα τηλεόραση BRAVIA™ της Sony είναι πολύ λεπτή, πολύ έξυπνη και τώρα πολύ μεγάλη! Σας παρουσιάζουμε τη νέα X91C

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 02, 2015 16:08 EEST

Η νέα τηλεόραση BRAVIA™ της Sony είναι πολύ λεπτή, πολύ έξυπνη και τώρα πολύ μεγάλη!

Σας παρουσιάζουμε τη νέα X91C

  • Εκπληκτική 4K Ultra HD τηλεόραση 75”, με πάχος μόλις 15 χλστ.
  • Συμβατή με Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) για πιο βαθύ μαύρο, φωτεινότερες χρωματικές κορυφώσεις και πλουσιότερους χρωματικούς τόνους
  • Διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία στον τομέα της ποιότητας της εικόνας, με τον 4Κ επεξεργαστή X1, ο οποίος αναβαθμίζει όλα όσα βλέπετε σε ποιότητα που πλησιάζει την 4K Ultra HD, και την τεχνολογία TRILUMINOS Display για πλουσιότερα και ρεαλιστικά χρώματα
  • Απολαύστε όλη την εξατομίκευση, την έξυπνη αναζήτηση και την ψυχαγωγία του smartphone σας, σε μια μεγάλη οθόνη, χάρη στο Android TV

Είναι εντυπωσιακά μεγάλη και απίστευτα λεπτή.Με την 75” οθόνη της, και πάχος μόλις 15 χλστ[1], που προκαλεί δέος, η νέα τηλεόραση BRAVIA X91C 4K LCD από τη Sony, κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε χώρο.Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δίνει ζωή στην ψυχαγωγία σας, με την απίστευτη ποιότητα εικόνας 4K.

Η X91C συμπληρώνει το χώρο σας σαν ένα πολύτιμο έργο τέχνης, είτε στέκεται με χάρη πάνω στη γερή βάση από αλουμίνιο, είτε κρέμεται στον τοίχο με το παρεχόμενο σύστημα τοποθέτησης.Χάρη στη μοναδική τεχνολογία επικάλυψης των άκρων της Sony, η σχεδόν bezel-free οθόνη διασφαλίζει μεγάλες και όμορφα καθηλωτικές εικόνες.

Το HDR, το οποίο αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας ή επιπέδων φωτεινότητας και φέρνει μεγαλύτερη αντίθεση στην οθόνη, θα είναι διαθέσιμο στην X91C μέσω μιας ενημέρωσης δικτύου[2].Χάρη σε αυτήν τη βελτιωμένη αντίθεση αποκαλύπτονται οι λεπτές αποχρώσεις της εικόνας, από τα γεμάτα λεπτομέρειες μαύρα και τις σκιές, μέχρι τα πιο φωτεινά λευκά και τα χρώματα.Στις τηλεοράσεις, που είναι συμβατές με HDR, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν φωτεινότερα χρώματα, βελτιωμένες λεπτομέρειες και ευδιάκριτα φωτεινά σημεία, με βάθος και λεπτομέρειες στην εικόνα περισσότερο από ποτέ.

Ο ισχυρός 4K επεξεργαστής X1 χαρίζει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνων σε ό,τι κι αν βλέπετε.Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα και αναβαθμίζεται σε σχεδόν 4K ανάλυση, είτε παρακολουθείτε απλά τηλεοπτικά προγράμματα, Blu-ray Disc, DVD, είτε βίντεο από το Internet.Η μοναδική τεχνολογία TRILUMINOS Display της Sony προσφέρει ένα τεράστιο εύρος χρωμάτων στην οθόνη και προκαλεί έντονα συναισθήματα σε κάθε σκηνή με πλούσια, ζωηρά κόκκινα, πράσινα και μπλε.Η διαφορά είναι ολοφάνερη,παρακολουθήστε ό,τι σας αρέσει με φανταστική καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και φωτεινή αντίθεση.

Το Android TV από τη Sony σάς προσφέρει πιο έξυπνη θέαση από ποτέ.Φανταστείτε όλα όσα σας αρέσουν να κάνετε στο tablet ή το smartphone σας να τα βλέπετε στη μεγάλη οθόνη.Εξερευνήστε έναν κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών άλλων, όλα με την απίθανη ποιότητα ήχου και εικόνας της Sony.

Με την τεχνολογία Google Cast, η κινητή συσκευή σας συνδέεται και αλληλοεπιδρά αδιάλειπτα με την τηλεόρασή σας, όπως ποτέ άλλοτε.Ρίξτε εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και άλλα από το smartphone ή το tablet σας με το πάτημα ενός κουμπιού.Δεν υπάρχει ανάγκη για σύζευξη ή ρύθμιση για screen-mirroring.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική αναζήτηση για να βρείτε καινούργιο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, πάνω στο τηλεχειριστήριο αφής, ή χρησιμοποιήστε την κινητή συσκευή σας με λειτουργικό Android ή iOS.Όπως και αν το κάνετε, ένας πλούσιος κόσμος ψυχαγωγίας σάς περιμένει.

Περιηγηθείτε μέσα από εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play store.Από παιχνίδια δράσης και διασκεδαστικές πλατφόρμες, μέχρι online video aggregators και ολοκληρωμένους media servers.Όλοι θα βρουν κάτι που θα τους ενδιαφέρει.Με το Android TV από τη Sony, πάντα κάτι υπάρχει…

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τη BRAVIA σας, χάρη στη γρήγορη, ρευστή διασύνδεση χρήστη που φέρνει περιεχόμενο, εφαρμογές και πολλά ακόμα στα ακροδάχτυλά σας.Πιάστε το εύχρηστο touchpad με τηλεχειρισμό καιαφήστε το One-Flick Entertainment να σας ταξιδέψει μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια, τα βίντεο από το internet, τις φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο.

Η BRAVIA X91C είναι συμβατή με HEVC, VP9 και HDMI για 50p/60p – δηλαδή, μπορείτε να απολαμβάνετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, αλλά και ένα πλήθος υπηρεσιών streaming βίντεο 4K, που διαρκώς αυξάνεται.

Αυτήν τη χρονιά, έχετε να επιλέξετε μεταξύ ακόμα δυο νέων μοντέλων από τις τηλεοράσεις 4K της Sony με την ισχύ του 4Κ επεξεργαστή X1 και του Android TV.Η BRAVIA X80C (με οθόνη 49” και 55”) σας προσφέρει, απλώς, ό,τι χρειάζεστε για μια μεγάλη εμπειρία 4K.Η οθόνη 55” ή 65” της λεπτής και κομψής BRAVIA S80C είναι ελαφρώς κυρτή και σας παρασύρει σε μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η νέα, λεπτή τηλεόραση BRAVIA X91C, 75” 4K LCD, από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2015.

- Τέλος -

Τεχνικές προδιαγραφές της BRAVIA X91C

Μέγεθος οθόνης 75” (189,3 εκ.)
Ανάλυση 4K (3840x2160)
Επεξεργαστής εικόνας Επεξεργαστής 4Κ Χ1
Χρώμα Τεχνολογία TRILUMINOS Display
Τεχνολογία Motionflow Motionflow XR800Hz
Σύστημα ηχείων 2,2 καναλιών με το κυρίως ηχείο (20x100 χλστ.) x2, γούφερ (60 χλστ.) x2
Ήχος S-Master Digital Amplifier, S-Force Front Surround, Clear Audio+, DSEE, Clear Phase
Εμπειρία χρηστών Android TV, One-flick Entertainment της Sony
3D Ενεργό
Τηλεχειριστήριο One-Flick Περιλαμβάνεται

[1]15 χλστ. στο πιο λεπτό της σημείο

[2]διατίθεται από φέτος.

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word