Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony ανακοινώνει τρεις νέους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου στην έκθεση IFA 2015

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 02, 2015 17:19 EEST

Η Sony ανακοινώνει τρεις νέους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου στην έκθεση IFA 2015 

Η νέα native ανάλυση 4K και το λευκό τους χρώμα φέρνουν την πραγματική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου με ανάλυση 4K στο σπίτι σας.

Η Sonyεπεκτείνει τη σειρά Οικιακού κινηματογράφου της, ανακοινώνοντας τρεις νέους βιντεοπροβολείς στην έκθεση IFA 2015, επιδεικνύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της να φέρει στο κοινό περιεχόμενο σε συναρπαστική ποιότητα. Από nativeανάλυση 4Kμέχρι 3Dσε FullHDανάλυση, οι νέοι βιντεοπροβολείς Οικιακού κινηματογράφου της Sonyδιαθέτουν τεχνολογίες αιχμής, ώστε να προσφέρουν σε ένα ευρύτερο κοινό την πραγματική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.

Σε λευκό χρώμα για να ταιριάζει με το σαλόνι σας

Οι τρεις νέοι βιντεοπροβολείς θα διατίθενται σε λευκό χρώμα, επιπλέον του μαύρου, έπειτα από απαίτηση των πελατών μας σε όλη την Ευρώπη, ώστε να ταιριάζουν σε ακόμα περισσότερους χώρους, όπως το καθιστικό. Η τρέχουσα τάση στην εσωτερική διακόσμηση και ολοένα και περισσότερο, στους χώρους που συνδυάζουν τον κινηματογράφο με την άνεση του σαλονιού είναι το χρώμα των βιντεοπροβολέων να είναι κομψό και να δένει αρμονικά με το χώρο.

Νέα μοντέλα με native ανάλυση 4K

Στους νέους βιντεοπροβολείς περιλαμβάνονται ο VPL-VW520ES και ο VPL-VW320ES, οι οποίοι αποδίδουν native ανάλυση 4K για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης. Αυτοί οι βιντεοπροβολείς είναι οι διάδοχοι των VPL-VW500ES και VPL-VW300ES της Sony, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς, και διαθέτουν μια νέα λυχνία μεγάλης διάρκειας που αποδίδει έως και 6.000 ώρες προβολής, με υψηλή φωτεινότητα και έντονη αντίθεση, για ακόμα πιο ζωντανές εικόνες.

Η Sony είναι ασυναγώνιστη στην ικανότητά της να προσφέρει εξαιρετικές εικόνες μέσω της native ανάλυσης 4K, και για πρώτη φορά, στους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου, ο VPL-VW520ES διαθέτει είσοδο HDMI για περιεχόμενο HDR με δυναμικό λόγο αντίθεσης 300.000:1. Οι εικόνες HDR πλησιάζουν πολύ στην πραγματικότητα των ματιών μας, με υψηλότερη αντίθεση, βαθύτερα χρώματα και εξαιρετικό δυναμικό εύρος. Η Sony επεκτείνει την υποστήριξη HDR στα προϊόντα της και ο βιντεοπροβολέας VPL-VW520ES δίνει στους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου τη δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη θέαση.

Οι βιντεοπροβολείς VPL-VW520ES και VPL-VW320ES χρησιμοποιούν προηγμένα πάνελ SXRDTM για εικόνα native 4K, χωρίς τεχνητό χειρισμό των pixels. Χάρη στην τεχνολογία TRILUMINOSTM της Sony, διασφαλίζεται η πλούσια και ακριβής αναπαραγωγή χρωμάτων, ενώ η τεχνολογία Motionflow αποδίδει καθαρότερες εικόνες, χωρίς θόλωμα, όταν βλέπετε ταινίες με γρήγορη, κινηματογραφική δράση.

Και οι δυο νέοι βιντεοπροβολείς υποστηρίζουν τα τελευταία πρότυπα διασύνδεσης HDMI* και HDCP 2,2, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν σύγχρονες υπηρεσίες περιεχομένου 4K. Ο ενσωματωμένος τρισδιάστατος αναμεταδότης RF τούς καθιστά ακόμα πιο εύκολα προσαρμόσιμους, με ισχυρό ασύρματο σήμα για ευρύτερη κάλυψη και τρισδιάστατη σταθερότητα συγχρονισμού.

Οι χρήστες μπορούν, ακόμα, να ρυθμίζουν την εικόνα, ώστε να καλύπτει απόλυτα τις προτιμήσεις τους, μέσα από την επαγγελματική λειτουργία βαθμονόμησης. Αυτό το εργαλείο διόρθωσης χρώματος δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την απόχρωση, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα κάθε χρώματος και το χρωματικό χώρο για το κόκκινο, το πράσινο, και το μπλε αντίστοιχα, στον επιθυμητό τους επίπεδο.

*Έως 4K 60pYCbCr 4:2:0 / 8bit

«Αυτοί οι νέοι βιντεοπροβολείς 4Kαπό τη Sonyεπιδεικνύουν τη δέσμευσή μας στην native 4Kανάλυση και τις εικόνες HDR, που εγγυώνται την πλέον καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία. Οι βιντεοπροβολείς μας προσφέρουν εικόνες υψηλής ανάλυσης, χωρίς συμβιβασμό μεταξύ των έντονων αντιθέσεων και της γρήγορης κίνησης, μέσω της τεχνολογίας SXRD. Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πραγματικά την ανάλυση 4K, είτε βρίσκονται στον κινηματογράφο, είτε στο σαλόνι τους.» δήλωσε ο ThomasIssa, ProductManagerστην SonyProfessionalEurope. «Αλλά το θέμα μας δεν είναι μόνο οι δυνατότητές τους. Αυτές οι συσκευές διατίθενται και σε λευκό χρώμα, ώστε να καλύπτονται και οι στυλιστικές ανάγκες των μοντέρνων χώρων, όπου θα τοποθετηθούν, δηλαδή, πολύ συχνά οι βιντεοπροβολείς αποτελούν συστατικό του δωματίου και δεν κρύβονται κάπου απόμερα. Για εμάς, η τεχνολογία και ο σχεδιασμός συμβαδίζουν, για να προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου».

Ο νέος VPL-HW65ES

Ο νέος VPL-HW65ES, που επίσης θα παρουσιαστεί στην IFA, χρησιμοποιεί τεχνολογία πάνελ SXRD και 2ης γενιάς Reality Creation για μια Full HD εμπειρία οικιακού κινηματογράφου σε χαμηλότερη τιμή. Ο VPL-HW65ES διαθέτει, επίσης, τη λυχνία της Sony με διάρκεια ζωής 6.000 ωρών, έναν ενσωματωμένο τρισδιάστατο αναμεταδότη RF και λειτουργία ενημέρωσης USB, ώστε να παραμένει το υλικολογισμικό της συσκευής ενήμερο με τις τελευταίες κυκλοφορίες λογισμικού. Ο έλεγχος IP προσφέρει στο βιντεοπροβολέα ευέλικτη συμβατότητα με το οικιακό σύστημα αυτοματοποίησης, και σε συνδυασμό με το μικρό του μέγεθος και το εμπρόσθιο σύστημα ψύξης είναι ιδιαίτερα ευέλικτος στην εγκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ηλεκτρονική τοποθεσία http://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word