Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony εμπλουτίζει τη σειρά των wearable προϊόντων της με τα νέα Walkman® WS413 / WS414

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 07, 2016 13:01 EET

  • Ένα «όλα σε ένα» σχέδιο με απίστευτη ποιότητα ήχου, πάντα και παντού, με εύκολη συνδεσιμότητα και βελτιωμένη εφαρμογή
  • Ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη, για να μην το αποχωρίζεστε όταν αθλείστε
  • Νέα τεχνολογία Ambient Sound, για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Μεταφέρετε τη μουσική σας σε νέα μέρη, με τα ολοκαίνουργια Walkman® WS413 / WS414[i], που μπορούν να φορεθούν. Νέο, ανθεκτικό σχέδιο, που αντέχει στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη, και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, κάτω από διάφορες συνθήκες. Σας συνοδεύει στο πρωινό σας κολύμπι, το απογευματινό σας τρέξιμο στην παραλία ή την ετήσια εκδρομή σας στα χιονισμένα βουνά.

Είναι γνωστό ότι η μουσική κατά τη διάρκεια της άθλησης δίνει ένα πραγματικό κίνητρο, γιατί λοιπόν να μην κάνετε τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη; Το νέο Walkman® με το στρογγυλό και ενιαίο σχήμα του, χωρίς καλώδια, είναι πολύ άνετο όταν το φοράτε και τέλειο για να το περνάτε πάνω από τα αυτιά σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει την πιο κρίσιμη στιγμή.

Τα Walkman® WS413 / WS414 τηςSony,που μπορούν να φορεθούν, είναι αδιάβροχα σε θαλασσινό νερό και ανθεκτικά στην σκόνη[ii], μπορείτε, λοιπόν, να ακούτε ανεμπόδιστα το αγαπημένο σας τραγούδι, όσο θα επιδίδεστε σε θαλάσσια σπορ, όπως καγιάκ ή κολύμβηση.Αυτό κατέστη δυνατό με την προσθήκη ενός εσωτερικού τερματικού, το οποίο προβάλει αντίσταση σε οποιαδήποτε συσσώρευση ξένων σωματιδίων και ιδιαίτερα στην οξείδωση. Το Walkman® σας είναι προστατευμένο μέσα και έξω, χάρη στην επικάλυψη κατά της οξείδωσης στην επιφάνεια και στην μπροστά θήκη.

Τα WS413 / WS414 κυκλοφορούν με ακουστικά, για καθημερινή χρήση, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα αδιάβροχα ακουστικά[iii], που είναι καλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα, το οποίο δημιουργεί φράγμα απέναντι το νερό, χωρίς να μειώνει την άνεσή σας.

Δεν είναι, όμως ανάγκη να σας αρέσουν τα σπορ για να απολαμβάνετε τα Walkman® WS413 / WS414. Ξενοιάστε πια στην παραλία, στις καλοκαιρινές σας διακοπές, χάρη στην ανθεκτικότητά τους στην άμμο. Τα Walkman® είναι επίσης ανθεκτικά στην σκόνη, κάτω από διάφορες συνθήκες, χάρη σε μια μοναδική σφραγισμένη δομή, που εξισορροπεί τις αναλογίες συμπίεσης. Ακόμα, επειδή, η λειτουργία υποστηριζόμενης θερμοκρασίας έχει επιμηκυνθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Walkman® σας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές τους, σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους -5°C, έως τους 45°C.

Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία Ambient Sound, μπορείτε να έχετε συναίσθηση των φωνών και των ήχων γύρω σας, εάν το επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα συλλαμβάνουν τους ήχους του περιβάλλοντος και σας επιτρέπουν να διατηρείτε επαφή με τον κόσμο τριγύρω σας, χωρίς να πρέπει να βγάζετε τη συσκευή ή να χαμηλώνετε την ένταση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να μιλάτε με το σύντροφό σας στο τρέξιμο ή με το δάσκαλο της γιόγκα, χωρίς να διακόπτετε τη μουσική που σας κινητοποιεί.

Τα Walkman® WS413 / WS414 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάρτιο του 2016.

[i]Το μοντέλο NW-WS414 προσφέρει χωρητικότητα 4GB, ενώ το NW-WS413 8GB.

[ii] Τα νέα μοντέλα είναι ανθεκτικά στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη σύμφωνα με την κλίμακα IPX65/68.

[iii]Τόσο τα ακουστικά ψείρες, όσο τα αδιάβροχα ακουστικά ψείρες διατίθενται σε μεγέθη S/M/L/LL. 

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word