Ακολουθήστε το Sony Hellas

Εικόνα και ήχος γίνονται ένα στη μεγάλη οθόνη με τη νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray™ 4K Ultra HD και τον δέκτη AV της Sony στην άνεση του καθιστικού σας

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 09, 2018 12:00 EET

  • Βρεθείτε στην καρδιά κάθε ταινίας με τη νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray 4K Ultra HD που συμπληρώνει ιδανικά την τηλεοπτική σας απόλαυση με HDR, αφού υποστηρίζει τόσο HDR - HDR10 όσο και Dolby Vision™[1]
  • Δέκτης AV 7.2ch 4K HDR που σας παρασέρνει με τον ήχο του με υποστήριξη Dolby Atmos® και DTS:X™
  • Παρακολουθήστε ή ακούστε ό,τι θέλετε, χάρη σε ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης περιεχομένου για αρχεία βίντεο και μουσικής και υπηρεσίες streaming

Αυτό το απόλυτο setup 4K HDR της Sony θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στον κινηματογράφο, μέσα στο ίδιο το σπίτι σας. Το UBP-X700 έρχεται να προστεθεί στην υφιστάμενη σειρά συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray 4K Ultra HD και προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων, αντίθεσης και φωτεινότητας από τις συνηθισμένες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray, φέρνοντας την εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Η Sony με υπερηφάνεια επεκτείνει την ήδη καθιερωμένη σειρά οικιακού κινηματογράφου με τον νέο δέκτη AV, τον STR-DH790, ο οποίος διαθέτει ευέλικτη διαμόρφωση 5.1.2 καναλιών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, και προσφέρει ισχυρό κινηματογραφικό ήχο surround που προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και το περιβάλλον σας.

Συνδυάστε τα για την απόλυτη εμπειρία

Ανακαλύψτε την εμπειρία της αναπαραγωγής Blu-ray σε 4K Ultra HD, απολαμβάνοντας ακόμα και τη μικρότερη λεπτομέρεια, καλύτερα από ποτέ, και νιώστε σαν να βρίσκεστε μέσα στην ταινία που διαδραματίζεται μπροστά σας.

Δείτε με άλλο μάτι τον τρόπο που φτάνει η εικόνα HDR σε εσάς, από τη συσκευή αναπαραγωγής στην οθόνη της τηλεόρασης. Το X700 υποστηρίζει HDR10 και Dolby Vision για απίστευτες λεπτομέρειες, χρώμα και φωτεινότητα. Ο δέκτης DH790 διαθέτει επίσης λειτουργίες HDR10 και είναι συμβατός με Dolby Vision. Ο συνδυασμός του X700 με τον DH790 σάς χαρίζει έναν εξαιρετικό ήχο συνδυασμένο με υπέροχη ποιότητα εικόνας.

Για πραγματικά κινηματογραφικό ήχο που ταιριάζει με την ολοζώντανη κινηματογραφική εικόνα, συνδυάστε αυτά τα δυο μοντέλα μαζί. Ο δέκτης DH790 υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X και γεμίζει το χώρο σας με ήχους από παντού, επάνω και γύρω σας, όπως τον κεραυνό που σκίζει τον ουρανό, ή τις σειρήνες του περιπολικού που σας προσπερνά μέσα στους δρόμους της πόλης, κι όλα αυτά χάρη στο setup των 5.1.2 καναλιών. 

Ταινίες και άλλα

Παρακολουθήστε ό,τι σας αρέσει χάρη στην πρόσβαση σε έναν κόσμο υπηρεσιών streaming 4K, που σας δίνει ο Χ700. Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα περιεχομένου του Netflix™, του Prime Video™, και του YouTube™. Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray 4K Ultra HD υποστηρίζει επίσης μια σειρά από υψηλής ποιότητας φορμά βίντεο και μουσικής, όπως τα MP4, DSD, FLAC, και άλλα.

Εύκολο setup

Τόσο η συσκευή αναπαραγωγής X700 Blu-ray 4K Ultra HD όσο και ο δέκτης AV DH790 είναι λεπτά και compactκαι ταιριάζουν απόλυτα στο σπίτι σας.

Ο δέκτης DH790 σχεδιάστηκε, έχοντας κατά νου το μέσο καθιστικό, ενώ το setupτων ηχείων του είναι πολύ εύκολο, χάρη στο αυτόματο σύστημα setupηχείων Advanced D.C.A.C (Digital Cinema Auto Calibration). Με το μικρόφωνο που διαθέτει, το Advanced D.C.A.C χρησιμοποιεί μια σειρά από δοκιμαστικούς τόνους για να καθορίσει τα κατάλληλα επίπεδα του ηχείου, βάσει της θέσης των ηχείων που έχει ανιχνευτεί, σε σχέση με τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου σας.

Το μοντέλο UBP-X700 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018.

Το μοντέλο STR-DH790 θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2018.

Επιπλέον πληροφορίες:

STR-DH590: Είναι συμβατό με 4K/HDR καθώς και με το τελευταίο φορμά HDR10 και Dolby Vision

SS-CSE: Με ηχείο Dolby Atmos enabled, σχεδιασμένο αποκλειστικά για Dolby Atmos, και εύκολο setup.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά των προϊόντων, επισκεφθείτε τις τοποθεσίες: https://www.sony.gr/electronics/syskeves-anaparagwgis-blu-ray/ubp-x700

https://www.sony.gr/electronics/dektes-av/str-dh790

Για περισσότερες νέα σχετικά με τη Sony, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://presscentre.sony.eu.

[1] Αυτή η λειτουργία της UBP-X700 θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωση υλικολογισμικούτο καλοκαίρι του 2018

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/