Ακολουθήστε το Sony Hellas

Εξερευνήστε το δυναμικό κόσμο του ήχου υψηλής ανάλυσης με την καινούργια σειρά h.ear, GO. ON. IN., της Sony

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 07, 2016 13:02 EET

Η Sony κυκλοφορεί το πιο μικρό ασύρματο ηχείο ήχου υψηλής ανάλυσης στον κόσμο[i], νέα χρωματιστά ασύρματα ακουστικά με στήριγμα κεφαλής και ασύρματα ακουστικά με στήριξη πίσω από το λαιμό, που φοριούνται εύκολα

  • h.ear go– το μικρότεροφορητό ασύρματο ηχείο στον κόσμο[ii] με ήχο υψηλής ανάλυσης, Google CastTM[iii], Spotify Connect και δυνατότητα Multi-room
  • h.ear on Wireless NC[iv]– κομψά και άνετα ασύρματα ακουστικά με Bluetooth, στήριγμα κεφαλής, μείωση ψηφιακού θορύβου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
  • h.ear in Wireless ενδώτια ασύρματα ακουστικά με Bluetooth και στήριξη πίσω από το λαιμό
  • Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τεχνολογία LDAC, για ασύρματη ακρόαση σε ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης[v]

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα νέες προσθήκες στη σειρά προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης, με την εντυπωσιακή καινούργια οικογένεια ακουστικών h.ear™ και το μικρότερο στον κόσμο ασύρματο ηχείο ήχου υψηλής ανάλυσης.

Η σειρά h.ear, που ταιριάζει απόλυτα με το Walkman®, τη συσκευή MP3, το τηλέφωνο ή το tablet σας, συνδυάζει στυλ, άνεση, πρακτικότητα στις μετακινήσεις και εντυπωσιακό ήχο υψηλής ανάλυσης. Οι καινούργιες συσκευές χρησιμοποιούν το LDAC,TM μια τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου για τη μετάδοση ήχου υψηλής ανάλυσης. Το LDAC υποστηρίζει αρκετές ταχύτητες μετάδοσης, ανάλογα με το ασύρματο περιβάλλον. Σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε περιεχόμενο με ήχο υψηλής ανάλυσης σε εξαιρετική ποιότητα ήχου, που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης, μεταδίδοντας στη μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς, δηλαδή στα 990 kbps (σχεδόν τρεις φορές περισσότερα δεδομένα από τον συμβατικό ήχο μέσω Bluetooth®). Το LDAC χαρίζει μια βελτιωμένη ασύρματη εμπειρία ακρόασης για όλη τη μουσική συλλογή σας, έτσι ακριβώς όπως θα το επιθυμούσαν και οι δημιουργοί της.

Σήμα κατατεθέν της σειράς h.ear είναι τα έντονα χρώματά της – μπλε βιρίντιαν, βαθύ κόκκινο, ανθρακί, κίτρινο λάιμ ή ροζ-μπορτνό. Η απλή και διακριτική τους εμφάνιση εκφράζεται μέσα από το ενιαίο χρώμα τους, ενώ προσαρμόζονται εύκολα στο στυλ του κάθε χρήστη. Από το σώμα της μονάδας μέχρι το καλώδιο, όλα τα μέρη τους, ακόμα και αυτά που κατασκευάζονται από διαφορετικά υλικά ή έχουν διαφορετικά φινιρίσματα, έχουν το ίδιο χρώμα.

h.ear go – φορητό ασύρματο ηχείο ήχου υψηλής ανάλυσης

Στο σπίτι ή στο δρόμο, απολαύστε, παντού, τέλειο ήχο με το h.ear go, το μικρότερο φορητό ασύρματο ηχείο στον κόσμο[vi], που είναι συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης.

Το h.ear go αποδίδει πολύ ισχυρό ήχο, χάρη στη full-range μονάδα ηχείου υψηλής ανάλυσης με διάμετρο 35 χλστ, που σχεδιάστηκε πρόσφατα. Οι θάλαμοι του αριστερού και δεξιού καναλιού του ηχείου συμπληρώνονται με διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές, που επεκτείνουν την απόκριση χαμηλών συχνοτήτων. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο ήχος του είναι μεγαλειώδης με EXTRA BASS[vii]TM και οι χαμηλές συχνότητες εξαιρετικές.

Υποστηρίζει το Google CastTM και το Spotify Connect, για ακόμα περισσότερες μουσικές επιλογές, για παράδειγμα, με ενσωματωμένη την τεχνολογία Google Cast, μπορείτε να ρίξετε μουσικές εφαρμογές όπως το Deezer ή το Google Play Music απευθείας από την κινητή σας συσκευή ή το laptop, στα ηχεία σας.

Αλλά και όσο βρίσκεστε στο δρόμο, το compact h.ear go δεν θα σας απογοητεύσει, χάρη στη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας του 12 ωρών. Επίσης, διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth® και One-touch listening, μέσω NFCTM, ενώ μπορείτε να συνδέεστε και με καλώδιο μέσω εισόδου USB-B και Audio In.

Και όταν επιστρέψετε σπίτι, το h.ear go μπαίνει εύκολα στο multi-room σύστημά σας ή στέκεται και μόνο του ως ηχείο. Χάρη στη συμβατότητα με συστήματα multi-room, σάς παρουσιάζονται νέες προκλήσεις ακρόασης με την εφαρμογή SongPal της Sony. Συνδέστε δυο μονάδες h.ear go για ένα ασύρματο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων, ή προσθέστε το h.ear go ως ασύρματη προέκταση surround[viii] για να δώσετε άλλη ένταση στον οικιακό σας κινηματογράφο.

h.ear on Wireless NC – ασύρματα ακουστικά με Bluetooth και τεχνολογία ακύρωσης ψηφιακού θορύβου

Κατασκευάστηκαν για λάτρεις της μουσικής, που είναι παράλληλα και λάτρεις του στυλ, τα νέα ακουστικά h.ear on Wireless NC ξεχωρίζουν από το πλήθος με εντυπωσιακά λεπτομερή ακρόαση και εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα.

Η τεχνολογία μείωσης ψηφιακού θορύβου σβήνει άμεσα τους θορύβους του περιβάλλοντος και σας επιτρέπει να συγκεντρώνεστε στη μουσική σας και σε τίποτα άλλο. Η ακύρωση θορύβου με «Τεχνητή νοημοσύνη» αναλύει διαρκώς τους ήχους του περιβάλλοντος και επιλέγει αυτόματα την πιο αποτελεσματική λειτουργία ακύρωσης ψηφιακού θορύβου, που ταιριάζει με το περιβάλλον που βρίσκεστε. Ακόμα και με το Bluetooth και την ψηφιακή ακύρωση θορύβου ενεργοποιημένη, η τεράστια διάρκεια της μπαταρίας, 20 ωρών, αρκεί ακόμη και για ένα ταξίδι σε άλλη ήπειρο, ή απλά για να κρατήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας μέσα σε μια πολυάσχολη ημέρα.

Τα ακουστικά h.ear onWireless NC εφαρμόζουν με άνεση πάνω από τα αυτιά σας, και σας βυθίζουν σε κρυστάλλινο ήχο, συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης, ισχυρά μπάσα ακριβείας και όμορφα διάφανα πρίμα, με μια HD μονάδα οδήγησης 40 χλστ. Η ποιότητα του ήχου ενισχύεται περαιτέρω από την επικάλυψη του θολωτού διαφράγματος με τιτάνιο, που περιορίζει τις ανεπιθύμητες δονήσεις και αναπαράγει κρυστάλλινο ήχο με υψηλή γραμμικότητα. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, τα ακουστικά φοριούνται με άνεση, ενώ η διαρροή ήχου ελαχιστοποιείται, ώστε να μην ενοχλείτε κανέναν με τη μουσική σας.

Με την ελευθερία της ασύρματης ακρόασης, το κομψό και compact σχέδιό τους με ενιαίο φινίρισμα και άνετη εφαρμογή, αυτά τα ακουστικά σχεδιάστηκαν για να μένουν σταθερά, χωρίς να αφήνουν κενό γύρω από το κεφάλι σας.

h.ear in Wireless – ενδώτια ακουστικά με Bluetooth και στήριξη πίσω από το λαιμό

Τα h.ear in Wireless κατασκευάστηκαν για κομψή καθημερινή ακρόαση, με έναν ελαφρύ και άνετο σχεδιασμό στήριξης πίσω από το λαιμό, και εφαρμόζουν άνετα και διακριτικά.

Φορέστε τα σούπερ άνετα ενδώτια ακουστικά, συνδεθείτε ασύρματα με το smartphone ή το MP3 σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε εκπληκτικό ήχο με εξαιρετικά ισορροπημένα φωνητικά και όργανα. Τα ακουστικά h.ear in Wireless διαθέτουν μια μικρή και εξαιρετικά ευαίσθητη μονάδα οδήγησης 9 χλστ., και ένα εξωτερικό μαγνητικό κύκλωμα τύπου διαδρομής που μεγιστοποιεί την απόδοση της μονάδας οδήγησης. Τα h.ear in Wireless διαθέτουν, επίσης, ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποστηρίζουν τη φωνητική λειτουργία HD για κλήσεις hands-free με το smartphone σας.

Μια ακόμα, έξυπνη λεπτομέρεια είναι ότι διαθέτουν και τη συνηθισμένη είσοδο για μίνι βύσμα, ώστε να συνδέεστε άμεσα με το τηλέφωνο ή το MP3 σας, και να μην σταματάει η μουσική, ακόμα και όταν τελειώνει η μπαταρία.

Η νέα σειρά ακουστικών h.ear και τα ασύρματα ηχεία h.ear go, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Απρίλιο του 2016.

Μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων εδώ:h.ear go, h.ear on Wireless NC, h.ear in Wireless.

[i] Πληροί τις προδιαγραφές προϊόντος, όπως ορίζεται από την Japan Audio Society (JAS).

[ii] Από τον Ιανουάριο 2016. Σύμφωνα με έρευνες της Sony Corporation.

[iii] Το Google Cast είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

[iv] Ακύρωση θορύβου

[v] Το περιεχόμενο με ήχο υψηλής ανάλυσης μεταδίδεται στα 990Kbps

[vi] Από τον Ιανουάριο 2016. Σύμφωνα με έρευνες της Sony Corporation.

[vii] Το EXTRA BASS είναι εμπορικό σήμα της Sony Corporation.

[viii] Θα διατίθεται ως αναβάθμιση της έκδοσης από τον Ιούνιο 2016

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word