Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony ανακοινώνει την τιμή και τη διαθεσιμότητα της τηλεόρασης 77” BRAVIA® OLED A1 4K HDR

Δελτίο τύπου   •   Αύγ 31, 2017 12:00 EEST

77” BRAVIA® OLED A1 4K HDR

Η τηλεόραση BRAVIA OLED A1 4K HDR της Sony αποδίδει μια κορυφαία εμπειρία θέασης με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τα επίπεδα του απόλυτου μαύρου της OLED, ενισχυμένα από τον ισχυρό επεξεργαστή της Sony 4K HDR X1™ Extreme, ο οποίος προφέρει εξαιρετική εικόνα 4K HDR. Η τηλεόραση υποστηρίζει HDR10, HLG, και Dolby Vision™ (πρόκειται να προστεθεί μέσω της ενημέρωσης firmware μέχρι το τέλος του έτους) για να μπορείτε να απολαμβάνετε την ολοένα αυξανόμενη βιβλιοθήκη με περιεχόμενο HDR. Όπως τα μοντέλα 55” και 65”, έτσι και η BRAVIA OLED A1 77” διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Acoustic Surface™, καθιστώντας την οθόνη ηχείο. Ο σχεδιασμός της είναι εντυπωσιακός, χωρίς εμφανή βάση και ηχεία αναδεικνύοντας την ευκρίνεια της εικόνας. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, η σειρά τηλεοράσεων BRAVIA OLED A1 4K HDR αποδίδει μια ιδιαιτέρως εμπλουτισμένη οπτική εμπειρία με υψηλά επίπεδα του μαύρου, πλούσια και ζωντανά χρώματα, δυναμική αντίθεση, εικόνα χωρίς θόλωμα και μεγάλη γωνία θέασης.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA OLED A1 4K HDR διαθέτουν Android TV™, που φέρνει ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και χιλιάδες εφαρμογές στο σπίτι σας, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε ψηφιακή ή συνδρομητική τηλεόραση, να κάνετε λήψη ψυχαγωγικού περιεχομένου και να τις χρησιμοποιήσετε ως συσκευές gaming. Οι λάτρεις της τηλεόρασης μπορούν να απολαμβάνουν επιτυχημένες σειρές και κλασσικές ταινίες στο Google Play Movies & TV, το Netflix, το Amazon Video, το YouTube ή και αλλού.

Για πληροφορίες σχετικά με την τιμή και άλλα θέματα μεταβείτε στον τοπικό ιστότοπο της Sony: https://www.sony.gr/

Οι ονομασίες Android TV και Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google Inc.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/