Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony ανακοινώνει τον διαγωνισμό VLOG CHALLENGE 2020

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 29, 2020 12:00 EEST

VLOGGERS από όλο τον κόσμο μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό

VLOGGERS από όλο τον κόσμο μπορούν να υποβάλλουν τα βίντεο τους έως τις 8 Οκτωβρίου, για να διεκδικήσουν τα βραβεία του διαγωνισμού, ένα Kit με την Vlog Camera ZV1 και το grip GP-VPT2BT, και μια κάρτα μνήμης SDXCUHS-II 128GB.

Η Sony αναζητά βίντεο στα οποία οι συμμετέχοντες αφηγούνται μια προσωπική τους, πραγματική ιστορία, μια ιστορία που τους αντιπροσωπεύει μέσω τοπικών, προσωπικών τους εμπειριών

«Στη Sony πιστεύουμε ότι το να υποστηρίζουμε την δημιουργικότητα των contentcreators/ ή την έμπνευση των δημιουργών περιεχομένου είναι μια από τις βασικές μας αποστολές. Με την ZV-1 και με αυτόν τον διαγωνισμό μπορούμε και πάλι να καλλιεργήσουμε το πάθος τέτοιων ταλέντων» - αναφέρει ο David Jecsi , DI Senior Marketing Manager, Sony Central Southeast Europe.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από μία ομάδα διάσημων vloggers. Οι 10 νικητές θα ανακοινωθούν στις 10 Νοεμβρίου.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή στο Instagram

Δείτε το βίντεο για την καμπάνια ΕΔΩ

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας που διαθέτει αξιόπιστη και θεμελιώδη τεχνολογία. Από υπηρεσίες gaming και δικτύου έως μουσική, κινηματογράφο, ηλεκτρονικά, semiconductors και οικονομικές υπηρεσίες - σκοπός της Sony είναι να δημιουργήσει ένα κόσμο συναισθημάτων, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.sony.net/