Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony ανεβάζει το πάρτι με ένα νέο πανίσχυρο ηχοσύστημα

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 01, 2016 16:03 EEST

GTK-XB5

Φωνάξτε τους φίλους σας και οργανώστε πάρτι με αυτό το στιλάτο ηχοσύστημα της Sony. Το GTK-XB5 και το MHC-V77DW είναι οι καινούργιες προσθήκες στη πανίσχυρη σειρά ηχοσυστημάτων, που θα μετατρέψουν το καθιστικό ή τον κήπο σας σε κλαμπ. Με ισχυρό ήχο, φωτισμό και εύκολη ασύρματη σύνδεση, αυτά τα ηχεία θα τραβήξουν όλη την προσοχή επάνω τους.

Είναι ιδανικά για λάτρεις της ηλεκτρονικήςdance μουσικής, μιας και με το άγγιγμα ενός κουμπιού ανεβάζουν ακόμα πιο πολύ τα μπάσα. Βάλτε όσο δυνατά θέλετε το αγαπημένο σας κομμάτι, πάντα με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να χάνετε ούτε νότα, όσο το DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) της Sony θα αναβαθμίζει και εμπλουτίζει την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων. Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση, παίξτε με τις προσαρμόσιμες λειτουργίες φωτισμού και τα διάφορα ηχητικά εφέ για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει.

Ανεβάστε τα μπάσα


Η τεχνολογία EXTRA BASS της Sony προσθέτει βαθιά κι έντονα μπάσα στο πανίσχυρο ηχοσύστημα XB5. Αυτό το νέο μέλος της σειράς είναι το αδερφάκι του δημοφιλούς GTK-XB7, που είναι μικρότερο και ελαφρύτερο κατά 20%, για να το παίρνετε παντού μαζί σας και να απολαμβάνετε στερεοφωνικό ήχο, όπως σας αρέσει κάθετα ή οριζόντια, ενώ διαθέτει όλες τις σημαντικές λειτουργίες υψηλής πίεσης του ήχου και φωτορυθμικά εφέ, καθώς και ενιαία σχεδίαση.

Ο φωτισμός στο περίγραμμα αλλάζει χρώμα και συγχρονίζεται με το ρυθμό της μουσικής, ενώ το strobelightingπροσδίδει ατμόσφαιρα κλαμπ στο πάρτι σας. Επιλέξτε μεταξύ του πράσινου, του μαύρου, του κόκκινου και του μπλε.

Χάρη στην εφαρμογή SongPal[1], που υπάρχει σε αυτό το ηχείο, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε εφέ, όπως το φωτισμό, απευθείας από το smartphone σας. Ενώ, χάρη στο Bluetooth® ή τη σύνδεση one touch NFC δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για καλώδια. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να το συνδέσετε με καλώδια, αν θέλετε.

Τι είναι καλύτερο από ένα ηχείο που πρωταγωνιστεί στο πάρτι σας; Μα φυσικά δυο ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, με τη λειτουργία Speaker Paring. Δημιουργήστε σύζευξη με ένα άλλο XB5 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Speaker Add και διασκεδάστε διπλά με τον ίδιο ποιοτικό ήχο.

Δώστε το προσωπικό σας στίγμα την πίστα


Το ηχείο V77 στέκει ψηλό κι επιβλητικό, με ενιαία σχεδίαση που εκτοξεύει ισχυρά μπάσα με εύχρηστο και διαδραστικό τρόπο, ώστε να είναι πάντα στο επίκεντρο του πάρτι. Σχεδιάστηκε για να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο, ενώ μετακινείται εύκολα με τα ροδάκια και τη λαβή του. Τοποθετήστε το στο ιδανικό σημείο για έντονο ήχο με την τεχνολογία Sound Pressure Horn. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Fiesta για να δώσετε ένα ευρύτερο φάσμα ήχου στη μουσική σας, ό,τι ακριβώς χρειάζεται το πάρτι στον κήπο σας.

Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, για να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές streaming, μέσω του Google Cast™[2] και του Spotify Connect. Η λειτουργία Wireless Party Chain σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε ασύρματα έως και 10 μονάδες, μέσω Wi-Fi, με συγχρονισμένο ήχο και φωτισμό για την απόλυτη εμπειρία πάρτι.

Το V77, με τη λειτουργία Space illuminating lighting, εκπέμπει πολύχρωμο φως από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, ταυτόχρονα με το ρυθμό. Η λειτουργία ελέγχου κινήσεων παραμένει εξίσου διαδραστική όπως και στον προκάτοχό του, το MHC-V7D. Έχουν προστεθεί δυο καινούργιες πινελιές, το πλήκτρο αφής και η αποκλειστική λειτουργία φωτισμού με συγκεκριμένο θέμα. Στο βελτιωμένο σχεδιασμό του έχει προβλεφθεί η επάνω επιφάνειά του να είναι splash-proof, ώστε να μην ανησυχείτε όποτε πλησιάζουν κοντά του ποτήρια με ποτά.

Αυτό το σούπερ ηχείο αναπαράγει ήχο από πολλαπλές πηγές με σύνδεση HDMI, Bluetooth® και NFC, για απλή σύνδεση με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, διαθέτει είσοδο ήχου καθώς και CD/DVD, USB, 2 εισόδους μικροφώνου και ραδιόφωνο, με δυο λόγια αυτό το ηχείο έχει τα πάντα.

Και τα δυο θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016.

http://www.sony.gr/ifa2016

[1] Το SongPal είναι μια εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να ενώνετε ηχεία της Sony σε όλο το σπίτι και να ρυθμίζετε τη μουσική σας μέσω Wifi ή Bluetooth®, δηλαδή, μπορείτε να ψάχνετε μουσική μέσω online streaming.

[2] «Το Google Cast είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.»

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/