Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρία παραγωγής αξεσουάρ φωτογραφικών μηχανών, Lino Manfrotto για την ανάπτυξη και την προώθηση των προϊόντων Gitzo και Manfrotto

Δελτίο τύπου   •   Οκτ 17, 2017 12:00 EEST

Η συνεργασία θα καλύπτει μια σειρά προϊόντων, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται μοντέλα υψηλής αξίας που απευθύνονται σε επαγγελματίες, αλλά και μοντέλα που απευθύνονται σε ταξιδιώτες και λάτρεις της φωτογραφίας. Το πρώτο προϊόν, που ανήκει σε μια ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων που έχει αναπτυχθεί για τις φωτογραφικές κάμερες εναλλάξιμων φακών α™ της Sony, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από τη Manfrotto το 2018. Μία ακόμα συνεργασία αναμένεται, επίσης, να ξεκινήσει για μια νέα σειρά προϊόντων επαγγελματικής χρήσης κάτω από τα εμπορικά σήματα της εταιρείας, Gitzo και Manfrotto.

Η Sony και η Manfrotto σχεδιάζουν να παρουσιάσουν προϊόντα που έχουν προκύψει από αυτή τη συνεργασία σε μελλοντικές εκθέσεις που θα πάρουν μέρος στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις και η υποστήριξη πελατών για αυτά τα προϊόντα θα επιβλέπονται από την ομάδα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Manfrotto.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Sony στοχεύει να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα της ψηφιακής απεικόνισης, με την τόνωση της δημιουργικότητας των φωτογράφων και των επαγγελματιών του βίντεο, προσφέροντας μια διευρυμένη σειρά αξεσουάρ.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/