Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony «κάνει smash», αλλάζοντας τα δεδομένα της φωτογραφίας με τη νέα φωτογραφική μηχανή εναλλάξιμων φακών α9

Δελτίο τύπου   •   Οκτ 30, 2017 12:00 EET

Η Sony εντυπωσίασε με τη νέα επαναστατική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή α9 (μοντέλο ILCE-9) τους εξειδικευμένους φωτορεπόρτερ, επαγγελματίες φωτογράφους και συνεργάτες του κλάδου της φωτογραφίας, τους οποίους κάλεσε να τη δοκιμάσουν, φωτογραφίζοντας έναν εντυπωσιακό αγώνα τένις επαγγελματιών που πραγματοποιήθηκε ζωντανά μπροστά τους, στον ιστορικό χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν με μοναδική ακρίβεια άπιαστα σερβίς, και ταχύτατους πόντους στο φιλέ με εκπληκτική λεπτομέρεια και τεχνικά ρεβέρ, αξιοποιώντας στο έπακρο τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα full frame τεχνολογίας stacked CMOS, που αλλάζει τα δεδομένα και καθιστά περιττούς τους συμβατικούς μηχανισμούς, πετυχαίνοντας ταχύτητα και απόδοση που ξεπερνούν τις ικανότητες των μηχανικών συσκευών. Η α9 αποτελεί μία πραγματική Game Changer και είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή για σπορ, λόγω της συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας έως και 20 fps.

Την εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση της νέας φωτογραφικής μηχανής α9 ο κ. Φώτης Ρέλλιας, Product Manager Digital Imaging Greece & Cyprus, Sony Central & Southeast Europe, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συγκριτικές δοκιμές και ανοιχτή συζήτηση για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές της, παρουσία του κ. Θοδωρή Μάρκου, επαγγελματία φωτογράφου και ειδικού συνεργάτη της Sony για τα προϊόντα φωτογραφίας.

Η α9, ηπιο εξελιγμένη, καινοτόμος full-frame ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που έχει δημιουργήσει ποτέ η Sony, είναι εξοπλισμένη με μια ποικιλία κορυφαίων δυνατοτήτων, προσφέροντας ένα επίπεδο απεικόνισης που υπερέχει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κάμερα στην κατηγορία της. Είναι η μηχανή που ξεπερνά τους περιορισμούς των τυπικών SLR, οι οποίες βασίζονται στα μηχανικά συστήματα.

α9 αποτυπώνει ότι ήταν αδύνατο μέχρι τώρα!

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/