Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony κατακτά την πρωτιά σε πέντε κατηγορίες στα βραβεία EISA 2016

Δελτίο τύπου   •   Αύγ 16, 2016 15:51 EEST

EISA 2016

Αναγνωρίζοντας την επιτυχία της Sonyστην δημιουργία προϊόντων που εμπνέουν και ικανοποιούν την περιέργεια του πελάτη, η επιτροπή EISA (European Imaging and Sound Association) τίμησε τη Sony με 5 βραβεία στην αξιολόγηση για το 2016. Ως ο μεγαλύτερος εκδοτικός οργανισμός πολυμέσων στην Ευρώπη, η επιτροπή EISA αξιολογεί προσεκτικά και αποτιμά μια τεράστια ποικιλία τεχνολογικών κατηγοριών και συνεπώς είναι γνωστή για την αναγνώριση της πραγματικής ποιότητας και καινοτομίας.

European Premium Compact Camera για τη χρονιά 2016-2017: RX1R II

Ως μία από τις μικρότερες full-frameφωτογραφικές μηχανές στον κόσμο, η RX1RII προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας από κάθε άλλη compact φωτογραφική μηχανή που κυκλοφόρησε ποτέ από τη Sony. Αυτό καθίσταται δυνατό με τον συνδυασμό ενός υψηλής ανάλυσης αισθητήρα μεγάλου διαφράγματος 42.4 MP και του φακού μεγάλης διαμέτρου ZEISSSonnarT* 35mmμε μέγιστο διάφραγμα F2, που έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργεί σε συνδυασμό με τον αισθητήρα. Διαθέτει, επίσης, το πρώτο οπτικά μεταβλητό (opticalvariable) χαμηλοπερατό φίλτρο [i] στον κόσμο, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας με ένα ευρύ δυναμικό φάσμα και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου. Η γρήγορη Υβριδική Αυτόματη Εστίαση (FastHybridAF) με προηγμένες δυνατότητες αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης και αντίθεσης εγγυάται τις πιο ευκρινείς εικόνες, ενώ με τον πανίσχυρο επεξεργαστή BIONZ Χ δεν θα χάσετε ποτέ καμία πολύτιμη στιγμή. Το ενσωματωμένο πτυσσόμενο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο XGA OLED Tru - Finder [ii] και η ανακλινόμενη οθόνη LCD προσφέρουν μεγάλη ελευθερία για να απαθανατίσετε δημιουργικές φωτογραφίες. Αυτή η ενισχυμένη compact φωτογραφική μηχανή αποτελεί έναν πραγματικό νικητή από κάθε πλευρά.

European Photo & Video Camera για τη χρονιά 2016-2017: α7S II


Η α7SII παρέχει στους επαγγελματίες το σωστό εργαλείο για να δημιουργούν κορυφαίας ποιότητας βίντεο και εξαιρετικές φωτογραφίες σε κάθε φωτογραφική συνθήκη. Ο 12.2 εκατομμυρίων pixelfull-frameExmorCMOS αισθητήρας τελειοποιεί τις λήψεις υψηλής ευαισθησίας, χάρη στο εκπληκτικό εύρος ευαισθησίας ISO 409600 [iii]. Επιπροσθέτως, το μεγάλο δυναμικό της εύρος, ένα σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων και η βιντεοσκόπηση 4K ταινιών [iv] σε φόρμα full-frame και πλήρη αναγνώριση των pixel, επιβεβαιώνουν ότι ο επαγγελματίας videographer δεν θα χρειαστεί να κάνει κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα εικόνας. Η γρήγορη λειτουργία αυτόματης εστίασης (FastIntelligentAF) της φωτογραφικής μηχανής διακρίνεται σε ταχύτητα και ακρίβεια και εγγυάται εκπληκτικές εικόνες με άριστη ευκρίνεια ακόμη και στο σκοτάδι.

European Prosumer Compact System Camera για τη χρονιά 2016-2017: α6300


Η α6300 διατηρεί το συμπαγές και ελαφρύ σχεδιασμό του δημοφιλούς «αδελφικού» μοντέλου, της α6000, αλλά προσθέτει υβριδική αυτόματη εστίαση 425 σημείων ΑF, σύστημα 4D focus που κλειδώνει την εστίαση σε ένα θέμα σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα, επαγγελματικού επιπέδου λήψεις video4K και σώμα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Ο νέος 24.2 εκατομμυρίων pixel [v] αισθητήρας Exmor CMOS παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμα και σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, μαζί με την εξαιρετική ποιότητα video, ενώ η ανακλινόμενη LCD οθόνη 921,000 - dot LCD 3 ιντσών και το φωτεινό 2,36 εκατομμυρίων dots σκόπευτρο OLED είναι σε θέση να εντοπίσουν γρήγορα κινούμενα θέματα με ταχύτητα έως 11 κάδρα ανά δευτερόλεπτο.

European Professional Compact System Lens για τη χρονιά 2016-2017: SEL85F14GM


Ο prime τηλεφακός SEL85F14GM είναι ένα πραγματικό φωτογραφικό εργαλείο για κάθε φιλόδοξο φωτογράφο πορτρέτου. Ο οπτικός σχεδιασμός και η χρήση των προηγμένων χαρακτηριστικών του φακού εξασφαλίζουν ότι αυτός ο φακός προσφέρει την εξαιρετικά υψηλή ανάλυση που απαιτείται για τις σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές. Το κυκλικό διάφραγμα με 11 λεπίδες παρέχει ένα ομαλό και ελκυστικό θάμπωμα του φόντου (bokeh), ενώ η αυθεντική επικάλυψη Nano AR της Sony μειώνει το φαινόμενο αναλαμπών (flare) και ειδώλων (ghosting), ακόμα και στα θέματα με οπίσθιο φωτισμό. Ένα μηχανικό σύστημα μονάδας οδήγησης SSM με δύο αισθητήρες θέσης υποστηρίζει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση. Όπως είναι αναμενόμενο από έναν επαγγελματικό φακό, ο FE 85mmF1.4 GMείναι ανθεκτικός στην σκόνη και την υγρασία.

European In-Car HD Player για τη χρονιά 2016-2017: RSX-GS9


Με την 1DIN στέγαση και τον περιστροφικό έλεγχο, η συσκευή RSX-GS9 της Sony ίσως μοιάζει με μια κλασσική και αυθεντική κεντρική μονάδα, αλλά πίσω από την «απογυμνωμένη» μετωπική πλάκα του, αυτό το υψηλό ηχοσύστημα αυτοκινήτου αποτελεί σε επίπεδο ανάλυσης μια πρωτοποριακή ηχητική σούπερ σταρ. Προσφέρει υποστήριξη για έως 192kHz / PCM 24 - bit για διάφορες συσκευές μέσω USB τύπου A, 5.6MHz native DSD μέσω USB micrο -B για τις συνδεδεμένες συσκευές αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής υψηλής ανάλυσης, ενώ η οπτική έξοδος επιτρέπει την ψηφιακή σύνδεση σε μια εξωτερική DSP. Hμοναδική εφαρμογή της Sonyγια smartphone “SongPal” επιτρέπει στους χρήστες να ψάχνουν μουσικά κομμάτια χωρίς καμία ταλαιπωρία και προσφέρει εύκολη προσαρμογή στις λεπτομέρειες του ήχου από την οθόνη του smartphone, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στο πώς ο χρήστης το επιθυμεί. Η χρήση των βέλτιστων διαθέσιμων ΕΑΒ, high-end op - amps και προηγμένου κυκλώματος διασφαλίζουν ότι η ηχητική απόδοση του RSX - GS9 είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή. Όλα αυτά σημαίνουν, ότι μπορείτε τελικά να απολαύσετε τα οφέλη της μουσικής υψηλής ευκρίνειας από το ταμπλό του αυτοκινήτου σας.

[i] Ανάμεσα στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Από Δελτίο Τύπου του Οκτωβρίου 2015, βασίζεται σε έρευνα της Sony

[ii] Το XGA OLED Tru-Finder ενσωματώνει 2,359,296 σημεία

[iii] Πρότυπο ISO 100 – 102400, επεκτεινόμενο σε ISO 50-409600

[iv] QFHD: 3840 x 2160. Βιντεοσκόπηση και HDMI έξοδος, και σε ανάλυση 4K, είναι διαθέσιμα σε full-frame

[v] Περίπου αποτελεσματικά megapixels

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/