Ακολουθήστε το Sony Hellas

H Sony κυκλοφορεί τον full-frame φακό macro 50mm F2.8

Δελτίο τύπου   •   Αύγ 30, 2016 15:22 EEST

New Lens SEL50M28

Η Sony παρουσίασε σήμερα τον νέο full-frame φακό για το σύστημα φωτογραφικής μηχανής ɑ E-mount, το φακό macro FE 50mm F2.8 (μοντέλο SEL50M28).

Ιδανικός για καθημερινή χρήση, αυτός ο ευέλικτος φακός macro 50mm έχει μέγιστο διάφραγμα F2.8, που προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εφέ αποεστίασης φόντου, ενώ με τη δυνατότητα macro 1:1, που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στο φωτογράφο να συλλαμβάνει ευκρινή κοντινά πλάνα. Επιπλέον, οι ολοκληρωμένες ρυθμίσεις του, στις οποίες περιλαμβάνονται ο διακόπτης της λειτουργίας εστίαση, το περιοριστικό εύρους εστίασης και το κουμπί διατήρησης της εστίασης, εξασφαλίζουν μια ποιοτική εμπειρία λήψεων macro για πάρα πολλούς χρήστες.

Είναι τέλειος για σκηνικά και πορτρέτα, αλλά και λήψεις macro. Προσφέρει ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,16 μ. και ένα ευρύτερο κάδρο για να συλλαμβάνετε περισσότερο φόντο, σε σχέση με τους macro φακούς με μεγαλύτερο μήκος εστίασης. Με βάρος μόλις 236 γρ., αυτός ο ελαφρύς και φορητός φακός θα σας συντροφεύει παντού. Είναι ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία[i] και είναι κατάλληλος για χρήση σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Ο νέος φακός macro FE 50mm F2.8 διαθέτει ένα γυάλινο στοιχείο ED (Extra-low Dispersion), που χρησιμοποιείται ως αντιστάθμισμα στη χρωματική απόκλιση άξονα σε κοντινή εστίαση, αποδίδοντας ευκρινείς εικόνες υψηλής ποιότητας. Χάρη στο σχεδιασμό του με κυκλικό άνοιγμα παράγει όμορφα εφέ αποεστίασης φόντου, ενώ η οπτική και μηχανική κατασκευή του μειώνουν το φαινόμενο αναλαμπών (flare) και ειδώλων (ghosting) ακόμα και χωρίς το καπάκι του φακού.

Ο φακός SEL50M28 θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016

[i]Δεν είναι εγγυημένα 100% ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία. 

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/