Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony παρουσιάζει δύο νέες σειρές τηλεοράσεων 4Κ HDR

Δελτίο τύπου   •   Απρ 03, 2018 12:00 EEST

XF70

Η Sony ανακοίνωσε δύο νέες σειρές τηλεοράσεων, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας 4K HDR σε συνδυασμό με μεγάλο εύρος έξυπνων λειτουργιών.

Η σειρά XF83 διαθέτει τον ισχυρό 4K HDR X1 επεξεργαστή και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν εικόνα υψηλής ποιότητας σε μέγεθος οθόνης 60 ή 70 ιντσών. Μια σειρά από διαφορετικές τεχνολογίες που περιλαμβάνονται στις τηλεοράσεις XF83 λειτουργούν από κοινού για να κάνουν τα χρώματα και την αντίθεση πιο ρεαλιστικά, την εικόνα πιο διαυγή, βελτιώνοντας την ευκρίνεια και την εικόνα συνολικά, ώστε να προβάλλονται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Με την προηγμένη λειτουργία φωνητικού ελέγχου και το Android TV™, η 4K HDR σειρά τηλεοράσεων XF83, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και χιλιάδες εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα παιχνιδιών. Οι λάτρεις της τηλεόρασης μπορούν να απολαύσουν εκπομπές και ταινίες στο Google Play Movies & TV, το Netflix, το Amazon Prime Video, το YouTube και άλλα. Η σειρά τηλεοράσεων XF83 4K HDR διαθέτει ένα στενό πλαίσιο από αλουμίνιο και μια «έξυπνη» βάση που βοηθά να παραμένουν όλα τα καλώδια ασφαλή και κρυμμένα.

Η σειρά XF70 προσφέρει 4K HDR εμπειρία σε τέσσερα μεγέθη οθόνης (43, 49, 55, 65) για να εξυπηρετήσει τη διάταξη σε κάθε σαλόνι. Χάρη στην τεχνολογία 4K X-Reality PRO, αναβαθμίζει τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια, συνεπώς και την ποιότητα της εικόνας συνολικά. Η σειρά XF70 διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και είναι ιδανική για να απολαμβάνετε εκπομπές και ταινίες μέσω δημοφιλών εφαρμογών streaming απλά με ένα κλικ, όπως το Netflix και το YouTube[i], καθώς και τα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο PlayStation®4 και στο PlayStation®4 Pro - όλα με την «ζωντανή» λεπτομέρεια του HDR. Ομοίως με την XF83, η σειρά XF70 διαθέτει έξυπνα σχεδιασμένη βάση για να μην είναι εμφανή τα καλώδια από τους αποκωδικοποιητές και τις Blu-ray συσκευές.

Οι νέες 4K HDR σειρές τηλεοράσεων XF83 και XF70 από την Sony, θα είναι διαθέσιμες αυτήν την άνοιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Sony:

XF83: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xf8305-series

XF70: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xf7000-series

Το Google, το Android TV και άλλα σχετικά σήματα και λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Το Amazon, το Amazon Prime Video και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

[i] Οι προδιαγραφές για τις εξ αποστάσεως συνδέσεις διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και το μοντέλο τηλεόρασης

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/