Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony παρουσιάζει στην IFA 2016 νέα προϊόντα ήχου και κινητής τηλεφωνίας

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 01, 2016 15:02 EEST

SONY IFA 2016

Στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προιόντων IFA στο Βερολίνο, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η Sony Corporation θα αποκαλύψει μια σειρά από καινούργια προϊόντα, που αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο διαθέτει στον τομέα της δημιουργικότητας και της τεχνολογικής εφευρετικότητας. Ο σχεδιασμός αυτών των προϊόντων είναι βασισμένος στη φιλοσοφία της Sony που περικλείεται στο μότο: «σας εμπνέουμε, ικανοποιούμε την περιέργειά σας και σας συγκινούμε», και θα παρουσιαστεί σε όλο της το μεγαλείο στην έκθεση IFA 2016.

Πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης IFA, την 1 Σεπτεμβρίου (τοπική ώρα), η Sony παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Εκεί, ο Πρόεδρος και CEO της Sony, Kazuo Hirai, παρουσίασε την καινούργια σειρά προϊόντων ήχου της εταιρείας, τα οποία εκφράζουν την αφοσίωσή της στη δημιουργία ακόμα πιο συναρπαστικών και ξεχωριστών προϊόντων. Αναφέρθηκε στο σύστημα εικονικής πραγματικότητας PlayStation®VR και περιέγραψε τις ποικίλες πρωτοβουλίες, που λαμβάνει η Sony αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες για καινοτομία στο χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως το πρόγραμμα Seed Acceleration, το Life Space UX, την Τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική. Σχολίασε λέγοντας: «Θέλουμε τα προϊόντα μας να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσάς. Συνδεόμαστε μαζί σας προσφέροντάς σας διαρκώς συναισθηματικές αξίες μέσω μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων, τα οποία έχουν στόχο να ενισχύσουν αυτό που βλέπετε, ακούτε, βιώνετε, και απολαμβάνετε.» Ο Hideyuki Furumi – Sony Mobile Communications Inc. EVP υπεύθυνος του Global Sales & Marketing – πήρε το λόγο για να αποκαλύψει τη νέα ναυαρχίδα των smartphone στη σειρά X της Xperia™ και να αναλύσει την πρόοδο που έχει επιτελεστεί στα προϊόντα Xperia Smart Products, τα οποία έρχονται να προτείνουν νέους τρόπους επικοινωνίας.

Μπορείτε να κάνετε streaming στο βίντεο της συνέντευξης τύπου από το παρακάτω URL: www.sony.co.uk/ifa-press

Παρουσίαση βασικών προϊόντων και πρωτοτύπων

XperiaSmartphones και Smart προϊόντα Xperia

Η Sony ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στη σειρά smartphones Xperia X: τη νέα ναυαρχίδα Xperia XZ, και το Xperia X Compact. Και τα δύο προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία στη χρήση της κάμερας, χάρη στην νέα μας τεχνολογία Triple image sensing. Το Xperia XZ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τον Οκτώβριο, ενώ το Xperia X Compact θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο.

Η αποκλειστική μας τεχνολογία Triple image sensing, σας επιτρέπει να απαθανατίζετε στιγμές με πιστότητα, στο κλάσμα του δευτερολέπτου, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συνδυάζοντας τις εξής τρεις τεχνολογίες:

  • mage sensing (Ανίχνευση εικόνας) με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση (AF) και εξαιρετική λειτουργία παρακολούθησης αντικειμένου, χάρη στον κορυφαίο μας αισθητήρα εικόνας, εξοπλισμένο με το σύστημα Predictive Hybrid AF, ώστε να παρακολουθεί και να προβλέπει την επόμενη κίνηση του αντικειμένου
  • Distance sensing (Ανίχνευση από απόσταση) με τον αισθητήρα Laser AF, για γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.Image sensing (Ανίχνευση εικόνας) με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση (AF) και εξαιρετική λειτουργία παρακολούθησης αντικειμένου, χάρη στον κορυφαίο μας αισθητήρα εικόνας, εξοπλισμένο με το σύστημα Predictive Hybrid AF, ώστε να παρακολουθεί και να προβλέπει την επόμενη κίνηση του αντικειμένου
  • Color sensing (Ανίχνευση χρώματος) με τον αισθητήρα RGBC-IR, ο οποίος συλλαμβάνει τα χρώματα όπως ακριβώς τα βλέπετε, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό.

Τα δυο αυτά μοντέλα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στη λήψη βίντεο, αφού είναι τα πρώτα smartphones που διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ομαλότερα βίντεο, ακόμα και σε κοντινά ζουμ. Διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε το Xperia σας, όπως για παράδειγμα την τεχνολογία Adaptive Charging, την οποία ανέπτυξε η Qnovo Inc., και η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Το Xperia XZ έχει οθόνη 5,2” Full HD και μεταλλική επένδυση για τέλεια εφαρμογή στο χέρι σας. Το Xperia X Compact έχει οθόνη 4,6” HD.

Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι το Xperia Ear, το in-ear και hands-free smart προϊόν της, που φέρνει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας και θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο, αρχικά σε επιλεγμένες αγορές. Το Xperia Ear ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές με εύχρηστες λειτουργίες, ενώ συνδέεται ασύρματα με το smartphone σας, και σας παρέχει πληροφορίες και βοήθεια με αλληλεπίδραση φυσικής, αυθεντικής φωνής. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Sony Agent και έναν αισθητήρα εγγύτητας, το Xperia Ear σάς δίνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως το πρόγραμμά σας και εξατομικευμένες ενημερώσεις, όταν το τοποθετείτε μέσα στο αυτί σας. Μπορείτε, λοιπόν, να παραμένετε συνδεδεμένοι όσο θα απολαμβάνετε τον κόσμο γύρω σας. Η Sony θα παρουσιάσει επίσης το Xperia Projector και το Xperia Agent ως ιδέες, σε συνδυασμό με υπηρεσίες από τη Yahoo Japan και τη Nestlé Japan, ώστε να πάρετε μια γεύση από τις εμπειρίες χρήστη που προσφέρουν τα προϊόντα Smart.

2016 TIPA Awards ή/και στα βραβεία EISA Awards 2016-2017.

*3: 3840 × 2160

*4: Διατίθεται ήδη

Games & Δίκτυα

Το σύστημα εικονικής πραγματικότητας του PlayStation VR (PS VR) διευρύνει τον κόσμο του PlayStation®4 (PS4TM), και σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενταχθείτε σε έναν πλήρες εικονικό κόσμο 360ο. Χρησιμοποιώντας το VR headset απολαύστε την εμπειρία του παιχνίδιου σαν αν ήσασταν μέσα. Ο προσανατολισμός και οι κινήσεις του κεφαλιού σας εντοπίζονται με ακρίβεια, ώστε, όπως γυρίζετε το κεφάλι σας, ο εικονικός κόσμος να κινείται με φυσικό τρόπο, σε πραγματικό χρόνο. Στο περίπτερο της Sony, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία περιεχομένου VR για να παίξετε, όπως το παιχνίδι PS VR «THE PLAYROOM VR» που μπορείτε να παίξετε σε ομάδες έως 5 παικτών, με τον έναν να χρησιμοποιεί το VR headset και τους άλλους τέσσερις να χρησιμοποιούν το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4.

Future Lab Program

Η Sony πρόκειται να επιδείξει επίσης το «T», το δεύτερο πρότυπο concept από το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης Future Lab Program™, το οποίο έχει σκοπό να δημιουργήσει με τους χρήστες μελλοντικούς τρόπους ζωής Το «T» φτιάχτηκε έχοντας ως άξονα την ιδέα ότι η πρόσβαση στις πληροφορίες θα πρέπει να είναι μια πιο φυσική εμπειρία. Μετατρέπει ένα tabletop ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια σε μια interactiveοθόνη, προβάλλοντας εικόνες που ανταποκρίνονται στην αφή. Το Future Lab Program θα αρχίσει να δέχεται συμμετέχοντες στις ΗΠΑ για ένα πρόγραμμα πρώτης υιοθέτησης για το πρώτο πρότυπο concept «N», από την 1η Σεπτεμβρίου. Για αναλυτικές οδηγίες κατάθεσης της αίτησής σας, ανατρέξτε στο παρακάτω website: http://www.futurelab.sony.net/N/


Η Sony θα παρουσιάσει, επίσης, τα διάφορα προϊόντα που δημιουργήθηκαν μέσα από την καινούργια πρωτοβουλία της, το πρόγραμμα Seed Acceleration, που είναι ένα εσωτερικό σύστημα «εκκόλαψης» νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τα αυτόνομα drones και τις υπηρεσίες επεξεργασίες δεδομένων που είναι cloud-based για μέτρηση και εξακρίβωση, οι οποίες δημιουργήθηκαν από κοινού με την Aerosense Inc., και το νέο εκπαιδευτικό κιτ της Sony που λέγεται KOOV, το οποίο έχει μια σύγχρονη προσέγγιση στη διδασκαλία ρομποτικής και τον προγραμματισμό.

http://www.sony.gr/ifa2016

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/