Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony παρουσιάζει τη νέα λαβή λήψης VCT-SGR1 για φωτογραφικές μηχανές της σειράς RX100 και RX0

Δελτίο τύπου   •   Ιούν 13, 2018 12:00 EEST

Η νέα λαβή είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει ελευθερία κινήσεων και εύκολο χειρισμό των μηχανών στον φωτογράφο

Η Sony ανακοίνωσε τη VCT-SGR1, μία νέα ευέλικτη και συμπαγής λαβή λήψης που ταιριάζει μοναδικά, με τις σειρές φωτογραφικών μηχανών RX0 και RX100.

Ιδανική για vlogging, φωτογραφία και λήψη βίντεο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, πορτρέτα και πολλά άλλα, η νέα λαβή λήψης VCT-SGR1 έχει κατακόρυφο προσανατολισμό και προσαρμόζεται στις σειρές[1] Sony RX0 και RX100 μέσω του Multi/ Micro USB τερματικού. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και ελαφριά και μπορεί να ρυθμιστεί σε γωνίες από 70 μοίρες έως 100 μοίρες για να καταγράψει διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπως λήψεις από υψηλή και χαμηλή γωνία καθώς και self-portraits. Η λαβή διαθέτει διάφορα κουμπιά στο επάνω μέρος της, όπως κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου, REC διακοπής/εκκίνησης και λειτουργίας ζουμ[2], κάνοντας το χειρισμό πολύ εύκολο με τα δάχτυλα, τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό χέρι. Επιπλέον, το κάτω μέρος της λαβής μπορεί να επιμηκυνθεί και να χρησιμοποιηθεί ως τρίποδο, λειτουργία που καθιστά τη λαβή ιδανική για ομαδικές φωτογραφίες ή συνθήκες λήψης χαμηλού φωτισμού για να αποφύγετε το τρέμουλο της μηχανής όταν πραγματοποιείτε λήψεις σε πιο αργές ταχύτητες κλείστρου.

Η νέα VCT-SGR1 λαβή λήψης θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην Ευρώπη.

[1]Συμβατή με DSC-RX0/ RX100M2/ RX100M3/ RX100M4/ RX100M5/ RX100M6/ HX90V/ HX90/ HX80/ HX60V/ HX60/ HX50V/ HX50/ WX500. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για επιπλέον πληροφορίες:

https://www.sony.net/dics/sgr1/

[2]Το zoom δεν είναι διαθέσιμο σε μοντέλα που δεν έχουν zoom λειτουργία

Η ενημέρωση λογισμικού του Clear Image Zoom για την RX0 προγραμματίζεται το φθινόπωρο του 2018

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής που απευθύνονται σε καταναλωτές, επαγγελματίες και τον κλάδο των επιχειρήσεων. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, τη ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $77 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2018.

Παγκόσμιο Web Site της Sony:http://www.sony.net/