Ακολουθήστε το Sony Hellas

Η Sony παρουσιάζει την compact μπάρα ηχείων, που ταιριάζει κομψά με το καθιστικό σας

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 05, 2017 12:00 EET

HT-MT500

Τόσο η HT-MT500, όσο και η HT-MT300 θα συνυπάρξουν κομψά με τις τρέχουσες τάσεις της επίπλωσης, παρέχοντας ταυτόχρονα μια καθαρή και φυσική εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως ένα ασύρματο ηχείο για ακρόαση μουσικής.


Η εμφάνιση, όμως, δεν είναι το μόνο θέμα. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης της MT500 μπορεί ακόμη να αναβαθμίσει και να ενισχύσει όλους τους ήχους που αναπαράγει. Αυτές οι compact (συμπαγείς) μπάρες ηχείων διαθέτουν ένα ξεχωριστό subwoofer τόσο μικρό που μπορεί να «χάνετε» μέσα το καθιστικό σας, μπορείτε ακόμα και να το τοποθετείτε κάτω από τον καναπέ σας για να νιώθετε ακόμη περισσότερο το μπάσο.

Με τη σύνδεση Bluetooth® και το NFC μπορείτε να κάνετε streaming σε μουσική από το κινητό σας με μια μόνο κίνηση των δακτύλων σας, αυτά δεν είναι απλές μπάρες ηχείων, αλλά και έξυπνα ασύρματα ηχεία για το σπίτι. Μια USB θύρα σάς επιτρέπει να συνδέετε συσκευές USB για εύκολη αναπαραγωγή.

Ένας κομψός συνδυασμός

Είναι λεπτές και προσεκτικά σχεδιασμένες, ώστε να μπορούν να σταθούν δίπλα στην τηλεόραση χωρίς να ξεχωρίζουν, να εμποδίζουν την οθόνη ή να κρύβουν τον αισθητήρα IR της τηλεόρασης. Σχεδιάστηκαν με μια νέα compact ιδέα με στυλ, χρώμα και υλικά που δένουν με το καθιστικό σας, τόσο η MT500 όσο και η MT300 είναι φτιαγμένες με ανάγλυφο φινίρισμα, όπου το περίβλημα του ηχείου καλύπτεται από μια επιφάνεια συνθετικού δέρματος, ενώ το μπροστινό μέρος είναι ματ. Τα χρώματα επελέγησαν ώστε να ταιριάζουν με τις τελευταίες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης, και είναι διαθέσιμα σε μαύρο ανθρακί και σε λευκό κρεμ.

Νιώστε τον ήχο

Αυτές οι μπάρες ηχείων μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος, αλλά όχι και στον ήχο. Μπορούν να βελτιώσουν τον ήχο σε οτιδήποτε κι αν παρακολουθείτε χάρη στο S-Force PRO Front Surround, που αναπαριστά το κινηματογραφικό στυλ ήχου surround και σας βάζει στην καρδιά των αγαπημένων σας ταινιών.

Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία σας, ενεργοποιείστε την λειτουργία Sofa Mode και θα νιώσετε ακόμα και τα πολύ χαμηλής συχνότητας εφέ όταν τοποθετήσετε το subwoofer οριζόντια κάτω από τον καναπέ σας. Μια άλλη εναλλακτική είναι να τοποθετήσετε το subwoofer κάθετα δίπλα σε ένα άλλο έπιπλο, αν το επιθυμείτε.


Κάντε streamingστη μουσική σας

Η MT300 σάς προσφέρει έξυπνες συνδέσεις μέσω Bluetooth® και NFC, ενώ η MT500 έρχεται με ενσωματωμένο Chromecast και Spotify Connectγια να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 100 εφαρμογές streaming μουσικής. Για μεγαλύτερη ευκολία, η MT500 διαθέτει ένα κουμπί Music Service, με το οποίο έχετε πιο γρήγορη πρόσβαση στο τελευταίο τραγούδι που αναπαρήγατε από τον λογαριασμό σας στο Spotify Premium, χωρίς να αναγκάζεστε να συνδέεστε για να το ακούσετε από το κινητό ή το tablet σας.

Η compact (συμπαγής) μπάρα ηχείων HT-MT500 θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάρτιο του 2017, σε μαύρο ανθρακί.

Η compact (συμπαγής) μπάρα ηχείων HT-MT300 θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο του 2017 σε μαύρο ανθρακί (MT300) ή σε λευκό κρεμ (MT301) από τον Μάρτιο του 2017.

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, οπτικής απεικόνισης, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $72 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2016. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/