Ακολουθήστε το Sony Hellas

Ήχος Signature που φέρει την υπογραφή της Sony

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 01, 2016 15:57 EEST

Signature Series

Η σειρά Signatureαναδεικνύει την κατασκευαστική καινοτομία της Sony στον τομέα του ήχου και δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία ήχου. Εσείς απλά καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Τα προϊόντα της σειράς σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε κάθε ένα από αυτά να συμπληρώνεται από το άλλο, και όλα μαζί, τα ακουστικά, το Walkman® και ο ενισχυτής, να φέρνουν την απόλυτη ποιότητα ήχου στα αυτιά σας.

Η Sony, γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της, έκανε μια ανασκόπηση στη σημαντική κληρονομιά της, στο χώρο του ήχου, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι και το παγκοσμίου φήμης Walkman®.Χρησιμοποιώντας τεχνολογία τελευταίας γενιάς, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί δημιούργησαν αυτήν τη σειρά για να σας προσφέρουν καθαρό ήχο ανώτατης ποιότητας - αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Sony. Με δυνατότητα ήχου υψηλής ανάλυσηςκαι καινοτόμα προσέγγιση των καλύτερων αναλογικών και ψηφιακών τεχνολογιών, σας κρατήσαμε θέση στην πρώτη σειρά για να απολαύσετε τη σειρά Signature.

H σειρά μεταφέρει πιστά την ψυχή και το είναι που έδωσε ο καλλιτέχνης στη μουσική του, από την έξοχη αντήχηση μιας ορχήστρας, μέχρι τη γεμάτη πάθος ζωντανή συναυλία. Αυτά τα προϊόντα, μαζί, φέρνουν τον ήχο σε άλλο επίπεδο, μετατρέπουν την εμπειρία των ακουστικών από «ακούω» σε «νιώθω».

Όλα τα προϊόντα της σειράς Signature βασίζονται στην εξισορροπημένη σύνδεση φ4,4mm, που τυποποιήθηκε πρόσφατα. Η Sony διαρκώς αναζητά τα απόλυτα υλικά και δομές, ώστε να αναπαράγει τον καλύτερο δυνατό ήχο, ακολουθώντας μια αντισυμβατική προσέγγιση στον σχεδιασμό. Τα οργανικά σχήματα, που υπάρχουν σε κάθε λεπτομέρεια, φανερώνουν ένα σχεδιασμό που βασίστηκε στους νόμους της φυσικής και δημιούργησε ήχο ποιοτικά ανώτερο, ενώ όλα τα υλικά επελέγησαν βάσει των αρχών της ακουστικής σχεδίασης.

Ατμόσφαιρα και μουσικές λεπτομέρειες

Τα ακουστικά MDR-Z1R διαθέτουν μεγάλο εύρος συχνότητας, που προσφέρει την πολυτέλεια ενός φυσικού και ανοιχτού στούντιο ηχογράφησης, με δυνατότητα αναπαραγωγής έως και 120kHz σε ήχο υψηλής ανάλυσης. Η μονάδα οδήγησης HD 70mm αυξάνει το χώρο του ήχου, ώστε να δημιουργήσει φυσικούς ήχους με ελεγχόμενη ροή αέρα και επίπεδα κύματα.

Αυτά τα ακουστικά κατασκευάστηκαν χειροποίητα από τεχνίτες, αποκλειστικά από τα καλύτερα υλικά για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ήχου, με άλλα λόγια, αυτά τα ακουστικά κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία. Το νέο design σχεδίασης Φιμπονάτσι έχει εμπνευστεί από την ακολουθία Φιμπονάτσι στη φύση[1]. Με το εξισορροπημένο άνοιγμά του διασφαλίζει ελάχιστο χρωματισμό του ήχου και πιστή αναπαραγωγή από πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης. Χάρη στο περίβλημα χωρίς αντήχηση που διαθέτουν, εξαλείφεται η περιττή αντήχηση και ο ήχος έχει πραγματική ατμόσφαιρα και εξαιρετικές λεπτομέρειες - είναι η ιδανική συντροφιά σας για ξενύχτια στη βιβλιοθήκη.

Αυτό το εκπληκτικό προϊόν επιδεικνύει πολυτέλεια ανώτερης κλάσης σε κάθε μέρος του, από τα εργονομικά μαξιλαράκια αυτιών από γνήσιο δέρμα και το ελαφρύ στήριγμα κεφαλής από beta titanium, μέχρι το πλέγμα του προστατευτικού περιβλήματος από σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Σοφιστικέ και εμβληματικό


Το εμβληματικό Walkman® ανανεώθηκε για να σας προσφέρει απόλυτη ποιότητα ήχου με την κυρίαρχη σειρά WM1, στην οποία περιλαμβάνεται το NW-WM1Z και το NW-WM1A. Απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης με αυτές τις ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής, που χειρίζονται αρχεία από ήχο υψηλής ποιότητας, μέχρι αρχεία χαμηλής ποιότητας mp3. Ακόμα, χάρη στην τεχνολογία DSEE HX™, διαθέτουν πέντε λειτουργίες τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε βάσει του είδους της μουσικής που ακούτε: Standard, Female Vocal, Male Vocal, Percussion ή Strings. Με αυτήν την τεχνολογία έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίζετε αρχεία με χαμηλότερο bit rate σε ποιότητα που αγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το νέο Walkman® μπορεί να αποδώσει μουσική με καθαρότητα, ακρίβεια και φυσική ακουστική ισορροπία.

Ο σχεδιασμός είναι το κλειδί για την υψηλή ποιότητα ήχου. Το WM1Z διαθέτει ένα επίχρυσο πλαίσιο OFC (χαλκός χωρίς οξυγόνο), που επιδεικνύει την ανωτερότητα της Sony στη μηχανική. Κάθε συστατικό προμηθεύεται με σχολαστική προσήλωση στη λεπτομέρεια.

Το εύχρηστο μενού του καθώς και οι πολλές λειτουργίες του αναδεικνύουν τη μουσική σας. Η βελτιωμένη γραμμή ήχου και το ρολόι είναι μόνο μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του που προσφέρουν χαλαρή ακρόαση. Το δε καλώδιο που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του WM1Z είναι πλεκτό καλώδιο τεσσάρων συρμάτων κατασκευασμένο με KIMBERKABLE® και χρησιμοποιείται ως υλικό καλωδίωσης από τον ενισχυτή στο βύσμα των ακουστικών. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται πλούσιος, εκφραστικός και ραφιναρισμένος ήχος.

Αυτό το εμβληματικό προϊόν διαθέτει και το πολύ χρήσιμο ασύρματο χαρακτηριστικό του Bluetooth®, το LDAC™, για αναπαραγωγή αρχείων ήχου από πολλαπλές πηγές.

Στην τροφοδοσία του ενισχυτή έχει ενσωματωθεί ο νέος πυκνωτής FT CAP (πυκνωτής υψηλής ποσότητας) πολυμερών. Η εκτεταμένη διαφάνεια των φωνητικών και των οργάνων έχει βελτιωθεί και προσφέρει έντονα ισχυρά μπάσα.

Όσοι προτιμούν το κομψό φινίρισμα αλουμινίου στο πλαίσιο, μπορούν να επιλέξουν το NW-WM1A, με χαμηλή αντίσταση στο πλαίσιο για καθαρά και ισχυρά μπάσα. Το ειδικό καλώδιο χαλκού, χωρίς οξυγόνο, χρησιμοποιείται ως υλικό καλωδίωσης από τον ενισχυτή στο βύσμα των ακουστικών, για έντονο ήχο.

Ενίσχυση υψηλής ποιότητας


Απολαύστε ανώτερη ποιότητα ήχου με τον ενισχυτή ακουστικών TA-ZH1ES, ο οποίος θέτει ένα νέο στάνταρ και αποδίδει εξαιρετικής ποιότητας ήχο υψηλής ανάλυσης (μέχρι DSD 22,4MHz/PCM 768kHz/32bit) για μια πραγματικά μουσική εμπειρία στο σπίτι σας.

Το υβριδικό κύκλωμα ενισχυτή D.A. συνδυάζει τον πλήρως ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX™ της Sony, με αναλογικό ενισχυτή, ενώ καλύπτει τόσο τον ήχο που διατηρεί ακόμα και τις πιο αμυδρές λεπτομέρειες με τον S-Master HX, όσο και τον ήχο χαμηλής παραμόρφωσης με την υποστήριξη του αναλογικού ενισχυτή.

Το νέο πλαίσιο Frame/Beam/Wall (FBW) συνδυάζει τη δομή Wall με το ήδη γνωστό πλαίσιο FB, που υπάρχει στη σειρά ES. Για τη δομή Wall γίνεται απόξεση εξωθημένου αλουμινίου και δημιουργείται ένα σώμα με ραβδώσεις, που μπορεί να συγκρατήσει τις ανεπιθύμητες δονήσεις. Τέλος, το συντονισμένο ακουστικά πάνελ επιτυγχάνει ιδανικό ήχο ελέγχοντας, παράλληλα, τις δονήσεις και την αντήχηση.

Για να διατηρήσει την αίσθηση του αρχικού ήχου, ο ενισχυτής ZH1ES διαθέτει το νέο DSEE HX και το DSD Remastering Engine, που μετατρέπει την πηγή PCM σε DSD στα 11,2MHz.

Η συμβατότητα είναι πολύ σημαντική για τον ενισχυτή ZH1ES, και παρόλο που θα τον απολαμβάνατε καλύτερα συνδυαζόμενο με τα νέα ακουστικά Z1R και τα Walkman® WM1Z/WM1A, είναι συμβατός και με άλλα μοντέλα. Έχει αρκετές εισόδους και πολλές συμμετρικές εξόδους, καθώς και μη συμμετρικές συνδέσεις, και μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας σε πολύ υψηλή ποιότητα, μέσα από διάφορα ακουστικά, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Η σειρά ακουστικών και Walkman®, Signature, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016. Ενώ ο ενισχυτής θα προστεθεί στις προθήκες από τα τέλη του Νοεμβρίου.

http://www.sony.gr/ifa2016

[1] Η ακολουθία Φιμπονάτσι εμφανίζεται σε πολλά μέρη. Για παράδειγμα, οι ηλίανθοι γεμίζουν το κέντρο του ανθού τους με σπόρους με τον βέλτιστο τρόπο, τοποθετώντας τους σε σπιράλ διάταξη, σύμφωνα με την ακολουθία Φιμπονάτσι, έτσι υπάρχει ομοιομορφία ενώ παράλληλα και επιτυγχάνεται ο μέγιστος αριθμός σπόρων ανά ανθό.

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/