Ακολουθήστε το Sony Hellas

Νέος δέκτης εικόνας-ήχου αυτοκινήτου από τη Sony με βελτιωμένη συνδεσιμότητα για smartphone και καθηλωτικό ήχο

Δελτίο τύπου   •   Αύγ 31, 2017 12:00 EEST

Η Sony επεκτείνει τη σειρά προϊόντων ήχου αυτοκινήτου της με ένα δέκτη που συμπληρώνει τέλεια το smartphone σας. Τώρα σας παρουσιάζουμε το δέκτη εικόνας/ήχου XAV-AX200 με έξυπνα χαρακτηριστικά, και σύντομα θα ακολουθήσει η έκδοση DAB.

Ο δέκτης XAV-AX200 προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων για να ψυχαγωγείστε στα ταξίδια που κάνετε με το αυτοκίνητό σας, είτε προτιμάτε βίντεο, είτε ήχο, οι επιλογές είναι πολλές. Διαθέτει μια ευκρινή οθόνη αφής 6,4 ιντσών, γρήγορης απόκρισης, και εργονομικά σχεδιασμένο περιστροφικό κουμπί έντασης για εύκολο χειρισμό.

Απολαύστε τις μοναδικές τεχνολογίες ήχου που προσφέρει το EXTRA BASS™*** καθώς και το Dynamic Stage Organizer (DSO) που χαρίζει κρυστάλλινα κι έντονα μπάσα, βελτιώνοντας το stereo, ώστε η μουσική να ακούγεται σαν να προέρχεται από το ταμπλό.

Όλες οι λειτουργίες στα χέρια σας

Apple CarPlay: Ο εξυπνότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να χρησιμοποιείτε το iPhone όταν βρίσκεστε στο δρόμο. Το CarPlay συνδέει με αρμονικό τρόπο τα iPhones με την οθόνη και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Οι οδηγοί μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις, να έχουν πρόσβαση στη μουσική, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα, να λαμβάνουν οδηγίες για τις καλύτερες κυκλοφοριακές συνθήκες, και πολλά ακόμα, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από το δρόμο.

Android Auto: Το Android Auto επεκτείνει την πλατφόρμα Android στο αυτοκίνητό σας, καθιστώντας το ιδανικό στη διάρκεια της οδήγησης. Με απλό κι εύχρηστο interface, αλλά και με ισχυρές νέες φωνητικές ενέργειες, σχεδιάστηκε για να ελαχιστοποιήσει τους περισπασμούς, ώστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση. Παρουσιάζει αυτόματα χρήσιμες πληροφορίες που εμφανίζονται ως κάρτες, όταν είναι απαραίτητο.

Πολλαπλές κάμερες για ασφαλές παρκάρισμα

Η λειτουργία 3-External Camera Input, που εισήχθη πρόσφατα, επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει μια επιλεγμένη εικόνα μέσα από 3 συνδεδεμένες κάμερες. Η μια συνδέεται με την όπισθεν και οι άλλες δυο μπορούν να επιλεγούν χειροκίνητα.

Απολαύστε το EXTRA BASS™

Αυτή η λειτουργία θα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που ακούτε και εκτιμάτε τον ήχο. Το EXTRA BASS™ διαθέτει κύκλωμα με χαμηλό boost, το οποίο υπερισχύει του θορύβου της μηχανής και παράγει κρυστάλλινο ήχο σε οποιαδήποτε ένταση, με βαθιά, έντονα μπάσα. Το προϊόν διαθέτει επίσης, λειτουργία DSO, η οποία ρυθμίζει το σήμα δημιουργώντας εικονικά ηχεία στο ταμπλό για μια υψηλής ποιότητας ακουστική εμπειρία.

Λειτουργίες που εντείνουν την ψυχαγωγία σας

Τα καινούργια μοντέλα δημιουργήθηκαν με βάση το XAV-AX100, ύστερα από προσθήκη αρκετών λειτουργιών, που μεγιστοποιούν και βελτιώνουν την ψυχαγωγία σας. Η διαμορφώσιμη είσοδος τηλεχειρισμού στο τιμόνι καλύπτει το γενικό πρωτόκολλο εντολών, για να μη χρειάζονται προσαρμογείς για τη μετατροπή σήματος μεταξύ του τιμονιού και της κυρίως μονάδας. Επιπλέον, διαθέτει μια έξοδο προενισχυτή υψηλής τάσης (4V), η οποία στέλνει ένα ισχυρό σήμα 4-volt που επιτυγχάνει καθαρότερο ήχο με λιγότερη αλλοίωση όταν η κυρίως μονάδα συνδέεται με τον ενισχυτή.

Ο ισοσταθμιστής 10 ζωνών (EQ10) με 10 προεπιλογές παρέχει εύκολη και αποτελεσματική ρύθμιση συχνότητας για διάφορα ακουστικά περιβάλλοντα. Το συμβατό αρχείο ήχου FLAC (μόνο μέσω τερματικού USB) προσφέρει κωδικοποιητή ελεύθερου λογισμικού, πρόκειται για ένα φορμά ήχου που μοιάζει με το MP3, αλλά με τη διαφορά ότι συμπιέζει χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα.

Θα υπάρξει, επίσης μια έκδοση DAB του XAV-AX200, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο και η οποία θα προσφέρει μια απρόσκοπτη, πλήρως ενσωματωμένη εμπειρία ψηφιακού ραδιοφώνου, συνδυάζοντας, έτσι την οικογένεια προϊόντων Apple CarPlay και Android Auto μαζί με τα XAV-AX100 και XAV-AX200.

Ο δέκτης XAV-AX200 θα είναι διαθέσιμος στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2017. Για περισσότερα νέα της Sony, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://presscentre.sony.gr/

*** Το EXTRA BASS είναι εμπορικό σήμα της Sony Corporation.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/