Ακολουθήστε το Sony Hellas

Νιώστε το μπάσο - η Sony προσθέτει νέα ακουστικά στην EXTRA BASS σειρά της

Δελτίο τύπου   •   Μάι 20, 2019 12:00 EEST

Αποκτήστε εξουδετέρωση θορύβου, υποστήριξη φωνητικού ελέγχου, διάρκεια ζωής[1] μπαταρίας έως και 30 ώρες και EXTRA BASSTM ήχο με τα νέα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N

Η Sony ανακοινώνει σήμερα μια δυναμική προσθήκη στη σειρά ήχου της αφιερωμένη στην παροχή δυναμικού μπάσου. Επεκτείνοντας την EXTRA BASSTM σειρά της, τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ τους λάτρεις της μουσικής, ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται με δυνατό ήχο και χρήσιμες, έξυπνες λειτουργίες.

Νιώστε το μπάσο και ξεχάστε τους θορύβους με τα WH-XB900N ακουστικά

Ακούστε τα μπάσα και τίποτα άλλο με τα νέα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N χάρη στη λειτουργία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου, η οποία εμποδίζει τους περιβαλλοντικούς θορύβους, ώστε να μπορείτε να ακούτε το κάθε κομμάτι σε απίστευτη λεπτομέρεια. Παράλληλα, στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί να ακούσετε τους άλλους γύρω σας, τα ακουστικά WH-XB900N διαθέτουν μια γρήγορη λειτουργία «προσοχής». Απλώς αγγίξτε το κάλυμμα από το δεξί ακουστικό σας, για να μειώσετε γρήγορα την ένταση της μουσικής, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις συνομιλίες και στους εξωτερικούς ήχους. Η λειτουργία αφής, σας επιτρέπει να κάνετε «swipe» στο touchpadτου δεξί ακουστικού για να αναπαράγετε μουσική, να πατήσετε παύση, να επιστρέψετε σε προηγούμενο τραγούδι, να παραλείψετε τραγούδια και να ρυθμίσετε την ένταση. Ιδανικό για χρήση εν κινήσει!

Τα ακουστικά WH-XB900N παρέχουν μέχρι και 30 ώρες[2] μουσικής με ασύρματη ελευθερία, επιτρέποντας στους λάτρεις των μπάσων, να βυθίζονται στη μουσική από το πρωί έως το βράδυ. Τα ακουστικά WH-XB900N διαθέτουν επίσης λειτουργία γρήγορης φόρτισης, η οποία παρέχει έως και μία ώρα ασύρματης αναπαραγωγής μετά από μόλις δέκα λεπτά φόρτισης.

Τα ακουστικά σας είναι βελτιστοποιημένα για το Google Assistant[3], το AmazonAlexa και τον εγγενή βοηθό του smartphone σας, όπως το Siri, βοηθώντας στην παροχή μιας πιο έξυπνης, hands-free, φωνητικά ελεγχόμενης εμπειρίας. Απλώς πατήστε το προσαρμοσμένο κουμπί και ζητήστε από τον προτιμώμενο φωνητικό βοηθό, να αναπαράγει τα αγαπημένα σας κομμάτια και πολλά άλλα.

EXTRA BASS™ χτύποι/beats

Η EXTRA BASS™ σειρά της Sony έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ισχυρή, βαθιά και εξαιρετικά ενισχυμένη απόκριση μπάσων, καθιστώντας την ιδανική για τους οπαδούς της μουσικής των κορυφαίων τραγουδιών στα charts. Τον πολυπόθητο EXTRA BASSTM ήχο της Sony, μπορείτε να τον απολαύσετε στη σειρά φορητών ασύρματων ηχείων, ακουστικών και συστημάτων ήχου υψηλής ισχύος.

Στη CES 2019, η Sony ανακοίνωσε τα τρία νέα φορητά ασύρματα ηχεία XB32, XB22 και XB12, καθώς και το ηχείο υψηλής ισχύος XB72. Ακόμα, πρόσφατα, η Sony πρόσθεσε τα ακουστικά WH-XB700 στη σειρά. Διαθέσιμα από τον Απρίλιο, αυτά τα ακουστικά περιλαμβάνουν βελτιωμένη φωνητική ευκρίνεια, συμβατότητα φωνητικού ελέγχου και ασύρματη ελευθερία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Διαθεσιμότητα

  • Τα WH-XB900N θα είναι διαθέσιμα σε μπλε και μαύρο χρώμα, από τον Ιούλιο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα σειρά EXTRA BASE ΤΜ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://www.sony.gr/electronics/extra-bass-products

Για περισσότερες ειδήσεις της Sony, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://presscentre.sony.eu/

[1]Έως 30 ώρες ζωής μπαταρίας με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου ενεργοποιημένη. Έως 35 ώρες με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιημένη.

[2]Έως 30 ώρες ζωής μπαταρίας με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου ενεργοποιημένη. Έως 35 ώρες με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιημένη.

[3]Η Google είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας που διαθέτει αξιόπιστη και θεμελιώδη τεχνολογία. Από υπηρεσίες gaming και δικτύου έως μουσική, κινηματογράφο, ηλεκτρονικά, semiconductors και οικονομικές υπηρεσίες - σκοπός της Sony είναι να δημιουργήσει ένα κόσμο συναισθημάτων, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.sony.net/