Ακολουθήστε το Sony Hellas

Παρουσιάζουμε το νέο Xperia 5 II, το μικρότερο σε διαστάσεις Xperia με τεχνολογία 5G που οδηγεί τη φωτογραφία, το gaming και την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 18, 2020 13:00 EEST

  • Γρήγορη κάμερα σχεδιασμένη με τη βραβευμένη τεχνολογία της σειρά Alpha της Sony, συμπεριλαμβανομένου του «Real-Time Eye AF»1 για ανθρώπους και ζώα για τέλεια πορτραίτα και 20fps2 λήψεις με συνεχή αυτόματη εστίαση και υπολογισμούς AF/AE 60 φορές ανά δευτερόλεπτο3 για τις στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε.
  • Η πρώτη στον κόσμο εγγραφή βίντεο 4HDR 120fps slow-motion σε smartphone4 μπορεί να συλλάβει και να αναπαράγει έως και 5x αργή κίνηση, όταν εγγράφεται στα 24fps, διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες κινηματογραφικής έκφρασης
  • Εντυπωσιακή οθόνη 21:9 CinemaWide™ 6.1" FHD + HDR OLED5 που προσφέρει πρωτοποριακή ακρίβεια χρώματος με την λειτουργία Creator «powered by CineAlta»
  • Σχεδιασμένο για gaming με 120Hz Refresh rate (Ανανέωση Οθόνης)6 και 240Hzμείωση7 της θόλωσης της κίνησης για ομαλή δράση, μαζί με βελτιώσεις 240HzΤouch scanning rate (Ρυθμού σάρωσης αφής)5 και Τouch response (Ανταπόκρισης Αφής)6 κατά περίπου 35%6 σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο (Xperia 5) για μια εμπειρία παιχνιδιού με ταχύτητα και ακρίβεια
  • 5G συνδεσιμότητα8 επόμενης γενιάς και Qualcomm® Snapdragon™ 865 5Mobile Platform, με μπαταρία 4.000mAh υψηλής αντοχής με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για βέλτιστη ταχύτητα και απόδοση
  • Τέλειο μέγεθος σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία της Sony, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος 5G, σε μια compact εργονομική σχεδίαση (W68mm x D8mm) που ταιριάζει άνετα στο χέρι ή την τσέπη σας

Το Xperia 5 II προστίθεται στην ήδη συναρπαστική σειρά Xperia και είναι το δεύτερο smartphone της Sonyμε δυνατότητα υποστήριξης 5G, προσφέροντας compact σχεδίαση και απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Το Xperia 5 II υιοθετεί πολλές από τις κορυφαίες δυνατότητες του Xperia 1 II, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας τριπλού φακού σε συνδυασμό με οπτικά στοιχεία ZEISS βαθμονομημένα ειδικά για το Xperia 5 II. Περιλαμβάνονται, επίσης, το Photography Pro, μια τεχνολογία της σειράς Alpha της Sony για γρήγορη και ακριβής εστίαση AF/AE, το Cinematography Pro «powered by CineAlta» για παρόμοιες παραμέτρους και ρυθμίσεις χρώματος όπως των επαγγελματιών κινηματογραφιστών και μια οθόνη 21:9 CinemaWide για απολαυστική θέαση. Επιπλέον, οι αναβαθμισμένες δυνατότητες ήχου συμπεριλαμβάνουν ήχο υψηλής ανάλυσης, υποδοχή audio jack 3,5mm και μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία, καθώς και Qualcomm®Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform, όλα συγκεντρωμένα σε μία compact και όμορφη, λεπτή σχεδίαση, ιδανική για να χωράει στην τσέπη σας. Προσθέτει, επίσης, Refresh display rate (ρυθμό ανανέωσης οθόνης) 120Hz και ρυθμό σάρωσης αφής 240Hz για να προσφέρει μια πιο ομαλή και ακριβής εμπειρία παιχνιδιού.

«Η κληρονομιά της Sony έχει τις ρίζες της στην τεχνολογία και τη μηχανική, και το χαρτοφυλάκιό μας έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει κάθε πτυχή της ψυχαγωγίας, από μουσική, ταινίες, παιχνίδια και πολλά άλλα», δήλωσε ο Mitsuya Kishida, President of Sony Mobile Communications. «Έχοντας αυτό το μοναδικό υπόβαθρο, τα Xperia smartphones είναι εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες της Sony σε ένα compact σώμα, που με πάθος ωθούν τα όρια πέρα από το εφικτό».

Αποτυπώστε τέλεια πορτρέτα και στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε, διατηρώντας πάντοτε την εστίαση

Υιοθετώντας χαρακτηριστικά από το Xperia 1 II, το Xperia 5 II ενσωματώνει τεχνολογίες των φωτογραφικών μηχανών της σειράς Alpha της Sony για εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα. Τα τέλεια πορτρέτα δεν είναι πάντα αυτά που είναι επιτηδευμένα και εδώ έρχεται η τεχνολογία «Real-time Eye AF» για να δημιουργήσει καθαρές, αυθόρμητες λήψεις. Είτε φωτογραφίζετε ανθρώπους ή ζώα1 που κινούνται γρήγορα, το «Real-time Eye AF» εξασφαλίζει ότι το πιο εκφραστικό μέρος του προσώπου βρίσκεται στο επίκεντρο της εστίασης, ακόμα και όταν ένα μάτι είναι καλυμμένο ή το άτομο κινείται γρήγορα.

Το Xperia 5 II απαθανατίζει κάθε κομβική στιγμή, προσφέροντας συνεχή Αυτόματη Εστίαση που εκτελεί υπολογισμούς AF/AE 60 φορές το δευτερόλεπτο, γεγονός που σας επιτρέπει να τραβάτε και να αποθηκεύετε 20 λήψεις (20fps) με υψηλή ακρίβεια, εστίαση και βελτιστοποιημένη έκθεση.

Η ευέλικτη κάμερα τριπλού φακού, με τρία εστιακά μήκη, 16mm/24mm/70mm, αποτυπώνει όμορφα τοπία και πορτρέτα και σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ σε μακρινά θέματα. Τα οπτικά ZEISS βαθμονομούνται ειδικά για το Xperia 5 II και διαθέτουν την περίφημη επίστρωση ZEISST* για μειωμένη ανάκλαση, με αποτέλεσμα εξαιρετική αντίθεση και απόδοση εικόνας. Κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τον μεγάλο αισθητήρα 1/1,7 ιντσών και τη μείωση θορύβου με τον επεξεργαστή Bionz X™ για κινητά, δημιουργούνται όμορφες, εξαιρετικά ποιοτικές εικόνες.

Όπως το Xperia 1 II, προσφέρει το Photography Pro, ένα περιβάλλον χρήστη (UI – User Interface) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους και ενσωματώνει πολλά από τα manual controls, που διατίθενται σε φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alpha, συμπεριλαμβανομένων των ISO, ταχύτητα κλείστρου και EV Indicator, παρέχει, επίσης, υποστήριξη RAW.

Επιπλέον, το Cinematography Pro «powered by CineAlta» επιτρέπει πλέον περισσότερες επιλογές για συναρπαστική αφήγηση με την δημιουργία βίντεο αργής κίνησης κινηματογραφικών προδιαγραφών, δημιουργώντας την πρώτη στον κόσμο slow-motion 4K HDR 120fps εγγραφή βίντεο σε smartphoneπου μπορεί να καταγράψει και να αναπαράγει ακόμα και 5x αργή κίνηση, όταν ρυθμιστεί στα 24fps. Καταγράφει, επίσης, σε αναλογία 21:9 στα 24/25/30/60fps9, ενισχύοντας την κινηματογραφική έκφραση. Οκτώ διαφορετικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις «Look colour» management, σας επιτρέπουν να αλλάξετε τις σκηνές σας, για να αποδίδετε διαφορετικά κινηματογραφικά στυλ. Την ίδια στιγμή, η μοναδική τεχνολογία «Intelligent wind filter» της Sony χρησιμοποιεί τη βραβευμένη τεχνολογία απομόνωσης ήχου με σκοπό τη μείωση των παρεμβολών από τον άνεμο για καθαρότερη εγγραφή ήχου.

Gaming on the Go 

Ο συνδυασμός των κορυφαίων δυνατοτήτων ψυχαγωγίας του Xperia 5 II, του επιτρέπει να γίνει μια εξαιρετικά ισχυρή gamingσυσκευή. Σας παρασύρει στη δράση με μια εντυπωσιακή οθόνη και με τη λειτουργία Game Enhancer, την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, το Refresh rate display (Ρυθμό Ανανέωσης Οθόνης) 120Hz και το ακριβές Touch scanning rate (Ρυθμό Σάρωσης Αφής) 240Hz, το Xperia 5 II σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ώστε να γίνετε ο νικητής του παιχνιδιού. Όλα τα χαρακτηριστικά έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες e-sports gamers για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία.

Η οθόνη 21:9 είναι μεγαλύτερου πλάτους από τις συμβατικές οθόνες, αποκαλύπτοντας περισσότερη από την δράση - έτσι αποκτάτε το πλεονέκτημα γιατί μπορείτε να δείτε τους αντιπάλους σας προτού σας δουν εκείνοι, ειδικά σε first-person shooter παιχνίδια. Όχι μόνο έχετε απεριόριστη προβολή της δράσης του παιχνιδιού στην οθόνη Refresh rate (Ρυθμού Ανανέωσης) 120Hz και τα αντικείμενα που κινούνται γρήγορα, αποδίδονται καθαρά για μια εξαιρετική gaming εμπειρία, αλλά το Xperia 5 II δεν σταματά εκεί, αφού με 240Hz μείωση της θόλωσης κατά την κίνηση, η οθόνη ανανεώνει την εικόνα, με τον εντυπωσιακό αριθμό 240 φορών ανά δευτερόλεπτο για σκηνές δράσης χωρίς θόλωση.

Για παιχνίδια που απαιτούν γρήγορα κίνηση στα δάχτυλα, το Xperia 5 II σας δίνει αυτό το πλεονέκτημα. Υποστηρίζει Touch scanning rate (Ρυθμό Σάρωσης Αφής) 240Hz, το οποίο είναι έως και 4 φορές υψηλότερο από το προηγούμενο μοντέλο10 και σημαίνει ότι η δράση συμβαίνει ακριβώς όποτε τη θέλετε, για έλεγχο ακριβείας. Η Ανταπόκριση αφής βελτιώθηκε κατά 35% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, με το σύστημα να αναγνωρίζει την αφή σας ακριβώς την στιγμή που το επιθυμείτε.

Το Game enhancer προσφέρει μια σειρά λειτουργιών και ρυθμίσεων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να επιτύχετε περισσότερες νίκες με το «Competition Set». Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας, χρησιμοποιώντας στιγμιότυπα οθόνης, ήχο ή βίντεο κλιπ. Το «HS Power Control» σάς επιτρέπει επίσης να παίξετε για περισσότερη ώρα και να αποφύγετε την υπερθέρμανση.

Για να αναβαθμίσετε την gamingεμπειρία σας, συνδέστε ένα PlayStation®4 DUALSHOCK®411 Wireless Controller στη συσκευή και απολαύστε παιχνίδια Android. για μια αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού. Το Xperiaείναι το επίσημο smartphoneτου Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020 και το Xperia 5 II είναι έτοιμο να δεχτεί την πρόκληση. Είτε παίζετε για διασκέδαση είτε θέλετε να κερδίσετε τον τίτλο, το Xperia 5 II μπορεί να προσφέρει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία, υψηλής ποιότητας, με το μοναδικό του συντονισμό σε συνεργασία με το Qualcomm®Snapdragon Elite Gaming™.

Ιδανικό για ψυχαγωγία σε «pocket» μέγεθος

Το Xperia 5 II είναι ιδανικό για τους λάτρεις του κινηματογράφου, με την οθόνη 21:9 CinemaWide 6.1" FHD + HDR OLED, φέρνοντας την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στην παλάμη του χεριού σας. Επιπλέον, με συνδεσιμότητα 5G μπορείτε να κατεβάσετε και να μεταδώσετε περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ. Η αναπαραγωγή χρωμάτων κατά την παρακολούθηση των ταινιών σας είναι εξαιρετική, εμπνευσμένη από τις επαγγελματικές τεχνολογίες της Sony που χρησιμοποιούνται σε κορυφαίες παραγωγές στούντιο στο Χόλιγουντ, ενώ η λειτουργία Creator «powered by CineAlta» ζωντανεύει το περιεχόμενο ακριβώς όπως ο δημιουργός το έχει οραματιστεί. Ο επεξεργαστής X1™ για κινητές συσκευές φέρνει την τεχνολογία remaster BRAVIA HDR σε ό,τι παρακολουθείτε για να βελτιώσετε την αντίθεση, το χρώμα και τη ευκρίνεια οποιουδήποτε περιεχομένου, ακόμη και τις υπηρεσίες streaming. Ενώ η λειτουργία Refresh rate (Ρυθμός Ανανέωσης) 120Hz εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και περιήγηση στο διαδίκτυο.

Το Xperiaέχει γίνει πλέον συνώνυμο του υπέροχου ήχου και αυτό ισχύει και για το Xperia 5 II, ενισχύοντας μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Παρακολουθήστε μια ταινία με ήχο Dolby Atmos®, διαμορφωμένο σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment, για μια πολυδιάστατη εμπειρία ήχου surround. Η μουσική ακούγεται καλύτερα με ήχο διαμορφωμένο σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment για να προσφέρει μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης. Το «360 Reality Audio» hardware βελτιστοποιεί την ποιότητα ήχου, όταν ακούτε μουσική μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας μουσικής και ψυχαγωγίας, TIDAL12. Ακόμη και οι νέοι συνδρομητές της TIDAL θα λάβουν δωρεάν 3 μήνες TIDAL Hi-Fi όταν αγοράσουν ένα Xperia 5 II13, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας «360 Reality Audio».

Μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ποιότητας μουσική μέσω των μπροστινών στερεοφωνικών ηχείων ή σε συνδυασμό με ενσύρματα ακουστικά με 3,5mm audio jack ή ασύρματα ακουστικά. Ο σωστός Ο καθαρός διαχωρισμός του ήχου δεξιά και αριστερά μέσω της υποδοχής jack, μειώνει τις ηχητικές παρεμβολές στον ανεπαίσθητο βαθμό των 20dB – δηλαδή περισσότερο από 90% πιο χαμηλά από USB-C σύνδεση ακουστικών.

Με όποιο τρόπο κι αν ακούτε, το

Xperia 5 II διασφαλίζει ότι θα απολαύσετε στο έπακρο τη μουσική σας. Εκτός από ήχο High-Resolution και High- Resolution Wireless Audio14, το Xperia 5 II προσφέρει DSEE Ultimate που βελτιώνει την ποιότητα της ψηφιακής σας μουσικής χρησιμοποιώντας AI, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών streaming για μουσική και βίντεο. Ενισχύει αυτόματα τη συχνότητα του ήχου και το δυναμικό εύρος σε πραγματικό χρόνο, αποδίδοντας κάθε μουσικό κομμάτι πιο κοντά σε υψηλής ανάλυσης ήχο.

Compact αλλά Ισχυρό

Με πλάτος μόλις 68mm και 8mm ύψος, το Xperia 5 II είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με το ένα χέρι - έχει ακόμη σχεδιαστεί με πιο ήπιο σχήμα στις γωνίες σε σχέση με τον προκάτοχό του για πιο άνετη αίσθηση και τέλεια εφαρμογή στο χέρι ή την τσέπη σας.

Το μικρό του μέγεθος δεν το καθιστά λιγότερο ισχυρό, το Xperia 5 II τροφοδοτείται από μπαταρία 4.000mAh υψηλής χωρητικότητας με γρήγορη φόρτιση έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά15. Αξιοποιώντας την σημαντική κληρονομιά της στην ανάπτυξη τεχνολογιών μπαταρίας για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η Sony μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι το Xperia 5 II θα έχει μια υγιή μπαταρία ακόμη και μετά από 2 χρόνια χρήσης16.

Κατασκευασμένο για ταχύτητα, το Xperia 5 II μπορεί να συνδεθεί σε εξαιρετικά γρήγορα δίκτυα 5G, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε λήψεις υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς και απρόσκοπτη ροή - ακόμη και αρχεία υψηλής ανάλυσης - γρήγορα και εύκολα. Η πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G για κινητά και το σύστημα Snapdragon X55 5G Modem-RF σάς δίνει τη δυνατότητα να παίξετε, να φωτογραφίσετε, να κάνετε πολλές εργασίες ταυτοχρόνως να συνδεθείτε όπως ποτέ άλλοτε με εκπληκτικές ταχύτητες 5G πολλαπλών gigabit και με βελτιωμένη απόδοση με 25% ταχύτερη CPU και GPU από το προηγούμενο μοντέλο.

Όχι μόνο είναι μικρό, αλλά μπορείτε να είστε ήσυχοι γιατί προσφέρει IP65/68 αντοχή στο νερό17 και Corning® Gorilla® Glass 6 και στις δύο πλευρές, καθιστώντας το ανθεκτικό, αλλά και όμορφα σχεδιασμένο.

Αξεσουάρ

Ο ιδανικός σύντροφος του Xperia 5 II είναι το «Style Cover with Stand» που παρέχει μια άνετη γωνία θέασης κατά την παρακολούθηση περιεχομένου βίντεο ή παιχνιδιού, όταν συνδυάζεται με χειριστήριο. Η βάση είναι διακριτικά ενσωματωμένη στο πίσω μέρος της θήκης, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια λεπτή σχεδίαση που ταιριάζει απόλυτα στο χέρι. Το «Style Cover with Stand» είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ξεχωριστά, ώστε να ταιριάζει με τα δύο χρώματα του Xperia 5 II σε μαύρο και σε μπλε.

Διαθεσιμότητα

Το Xperia 5 II θα είναι διαθέσιμο σε Μαύρο και Μπλε με Android ™ 10 από το φθινόπωρο 202018.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο σχετικά με το Xperia 5 II στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=tKeMCXx_bc0&feature=youtu.be

Τα «SONY» και «Xperia» είναι εξουσιοδοτημένα εμπορικά σήματα της Sony Corporation. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα ή εξουσιοδοτημένα σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους

Το «PlayStation» είναι εξουσιοδοτημένο σήμα ή εμπορικό σήμα της Sony Interactive Entertainment Inc.

Το «DUALSHOCK» είναι εξουσιοδοτημένο σήμα ή εμπορικό σήμα της Sony Interactive Entertainment Inc.

Το «Android» είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

Τα Qualcomm και Snapdragon είναι εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, εξουσιοδοτημένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Το Snapdragon Elite Gaming είναι εμπορικό σήμα της Qualcomm Incorporated. Τα Qualcomm Snapdragon και Qualcomm Snapdragon Elite Gaming είναι προϊόντα της Qualcomm Technologies, Inc. ή / και των θυγατρικών της.

Τα σύμβολα Dolby, DolbyAtmos και το διπλό D είναι μεταξύ των εξουσιοδοτημένων και μη εξουσιοδοτημένων εμπορικών σημάτων της DolbyLaboratories, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και / ή σε άλλες χώρες.

© 2020 Activision Publishing, Inc. Το ACTIVISION και το CALL OF DUTY είναι εμπορικά σήματα της Activision Publishing, Inc. 

© 1998 - 2020 Tencent. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Τα Tencent και Tencent Games είναι εμπορικά σήματα της Tencent Holdings Limited.

[1]Η ακριβής εστίαση μπορεί να μην επιτευχθεί σε κάποια θέματα σε ορισμένες καταστάσεις και αυτό δεν λειτουργεί με όλους τους τύπους ζώων.

2Το μέγιστο fps εξαρτάται από το περιβάλλον λήψης και τις ρυθμίσεις. Συνεχής λήψη έως και 20fps με AF/AE είναι διαθέσιμη για κάμερα 24mm. Η κάμερα 16mm και 70mm μπορεί να τραβήξει έως και 10fpsAF/AE.

3 Αποτελεσματικό με ευέλικτο φακό 24mm. Αυτή η λειτουργία μπορεί να ληφθεί με το «Photography Pro». Ισχύει όταν η ταχύτητα κλείστρου είναι 1/60 δευτερόλεπτο ή μεγαλύτερη. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λήψης.

4Η κύρια κάμερα του Xperia 5 II διαθέτει εγγραφή ταινιών αργής κίνησης 4K HDR 120fps. Επαληθεύτηκε από την υπηρεσία SpecTRAX της Strategic Analytics έναντι των δημοσιευμένων προδιαγραφών κάμερας για περισσότερα από 17.500 smartphone. Σωστό από τις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Ισχύουν περιορισμοί χρόνου εγγραφής. Το 4K HDR 120fpsείναι διαθέσιμο στο Cinematography Pro στην κάμερα 24 mm.

5Οι αναλογίες εμφάνισης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη μορφοποίηση περιεχομένου

6 Η λειτουργία ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιεχόμενο, τη διαθεσιμότητα και τη συμβατότητα του παιχνιδιού.

7 Η μείωση θορύβου κίνησης 240Hz είναι μια λειτουργία βελτιωτή παιχνιδιών. Λαμβάνοντας το ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz, εισάγει ένα μαύρο πλαίσιο μεταξύ κάθε καρέ για να παρέχει το ισοδύναμο οπτικό εφέ του ρυθμού ανανέωσης 240Hz. Το αποτέλεσμα είναι εικόνες χωρίς θόλωση με οριακά μειωμένη φωτεινότητα. Η δυνατότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιεχόμενο, τη διαθεσιμότητα και τη συμβατότητα του παιχνιδιού.

8 Το δίκτυο 5G εξαρτάται από την αγορά και τον χειριστή

9 Ισχύουν περιορισμοί χρόνου εγγραφής.

10 Προηγούμενο μοντέλο: Xperia 5

11 Η βάση DUALSHOCK®4 και XD πωλείται ξεχωριστά. Η συμβατότητα με τους τίτλους παιχνιδιών ενδέχεται να διαφέρει.

12Ενδέχεται να ισχύουν όροι, προϋποθέσεις, λογαριασμοί και χρεώσεις τρίτων. Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

13Αυτή η προσφορά μπορεί να υπόκειται σε μεμονωμένους όρους και προϋποθέσεις. Μπορεί να αλλάξει, να διακοπεί ή να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. και μπορεί να απαιτήσει τέλη, εγγραφή και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Μόνο μία προσφορά ανά άτομο. Απαιτείται σύνδεση του προϊόντος στο ασύρματο δίκτυο.

14Τα High-Resolution Audio και High-Resolution Audio Wireless απαιτούν συμβατό headset.

15 Φορτίζει έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά (χρησιμοποιώντας φορτιστή USB 21WUSB, το αξεσουάρ πωλείται ξεχωριστά)

16 Προσομοιωμένο αποτέλεσμα από τη Sony Mobile Communications Inc., με βάση το πραγματικό προφίλ χρήσης που χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο μπαταρίας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από την κατάσταση χρήσης σας.

17 Αυτή η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και προστατεύεται από τη σκόνη. Όλες οι θύρες και τα προσαρτημένα καλύμματα πρέπει να είναι καλά κλειστά. Μην τοποθετείτε τη συσκευή εντελώς κάτω από το νερό και μην την εκθέτετε σε θαλασσινό νερό, αλμυρό νερό, χλωριωμένο νερό ή υγρά όπως ποτά. Η κατάχρηση και η ακατάλληλη χρήση της συσκευής θα ακυρώσουν την εγγύηση. Η συσκευή έχει δοκιμαστεί με βαθμολογία προστασίας εισόδου IP65/68. Οι συσκευές Sony που έχουν δοκιμαστεί για τις αντοχές τους στο νερό τοποθετούνται απαλά μέσα σε ένα δοχείο γεμάτο με νερό βρύσης και χαμηλώνονται σε βάθος 1,5 μέτρων. Μετά από 30 λεπτά στο δοχείο, η συσκευή αφαιρείται απαλά και ελέγχονται οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το μοντέλο διαθέτει θύρα USB χωρίς καπάκι για σύνδεση και φόρτιση. Η θύρα USB πρέπει να στεγνώσει εντελώς πριν από τη φόρτιση.

18 Ο χρόνος και η διαθεσιμότητα θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας που διαθέτει αξιόπιστη και θεμελιώδη τεχνολογία. Από υπηρεσίες gaming και δικτύου έως μουσική, κινηματογράφο, ηλεκτρονικά, semiconductors και οικονομικές υπηρεσίες - σκοπός της Sony είναι να δημιουργήσει ένα κόσμο συναισθημάτων, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.sony.net/