Ακολουθήστε το Sony Hellas

Προστέθηκε το νέο Xperia™ L4 στην entry σειρά κινητών της Sony, όπου με λεπτή σχεδίαση και οθόνη 21:9 παρέχει τη δυνατότητα να απαθανατίζετε τις πιο αγαπημένες στιγμές σας

Δελτίο τύπου   •   Φεβ 21, 2020 12:00 EET

Sony Xperia L4
  • Λεπτή οθόνη πλάτους 21:9, 6.2" για εύκολη περιήγηση και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών
  • Τριπλή κάμερα με «bokeh» εφέ για να μπορείτε να εκφράζεστε δημιουργικά
  • Μεγάλη μπαταρία 3580mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης

Η Sony μόλις ανακοίνωσε το Xperia L4, προσθέτοντας ένα νέο, entry μοντέλο στο χαρτοφυλάκιο των smartphones της που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία.

Οθόνη πλάτους 21:9 για κομψή σχεδίαση και αυξημένη λειτουργικότητα

Νέα άφιξη για την «L» σειρά της Sony, το νέο μοντέλο L4 επωφελείται από την λεπτή, ευρεία οθόνη 21:9 6.2", που προσφέρει κομψή σχεδίαση και εφαρμόζει απόλυτα στο χέρι σας. Η αναλογία 21:9 σας επιτρέπει να βλέπετε περισσότερα δεδομένα στην οθόνη, κάνοντας λιγότερο «scroll», ενώ μαζί με το λογισμικό χρήστη (User Interface-UI) πολλαπλών παραθύρων της Sony, μπορείτε να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε πολύ εύκολα δύο εφαρμογές την ίδια στιγμή σε ικανοποιητικό μέγεθος προβολής και για τα δύο παράθυρα. Η λειτουργία «Side sence» ενισχύει περαιτέρω την άνετη χρήση της συσκευής, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Διευρύνετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες

Το Xperia L4 είναι το πρώτο προϊόν της σειράς «L» της Sony, που διαθέτει τριπλή κάμερα, προσφέροντας κύριο φακό 13MP, ultra-wideφακό 5MPκαι κάμερα βάθους 2MP, επιτρέποντάς σας να εκφράζετε την δημιουργικότητά σας και να αποτυπώνετε υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικές φωτογραφίες, με το όμορφο «bokeh» εφέ να ολοκληρώνει τις λήψεις σας.

Απαθανατίστε κάθε λεπτομέρεια του πλάνου, εναλλάσσοντας τις δύο γωνίες μεταξύ τους, την ευρεία (wide) και υπερ-ευρεία (ultra-wide), αποτυπώνοντας έτσι όμορφα τοπία και πορτρέτα, χωρίς παρεμβολές.

Η οθόνη 21:9 ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα σας κατά τις λήψεις με την συσκευή, επιτρέποντάς σας να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες σε εντυπωσιακή αναλογία διαστάσεων 21:9.

Μπαταρία που διαρκεί

Η μπαταρία υψηλής απόδοσης 3,580mAh με γρήγορη φόρτιση θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπους» σε πολυάσχολες μέρες, ώστε να συνεχίζετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε.

Η φόρτιση Xperia με αντάπτορα της Sony «παρακολουθεί» το τηλέφωνό σας, όσο αυτό φορτίζεται, διασφαλίζοντας ότι η μπαταρία δεν υπερφορτώνεται και παραμένει λειτουργική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαθεσιμότητα

Το L4 είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε, ενώ θα βρίσκεται προς πώληση σε επιλεγμένες αγορές από την άνοιξη του 2020 και μετά.

*Ο χρόνος και η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά ή/και τον πάροχο

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας που διαθέτει αξιόπιστη και θεμελιώδη τεχνολογία. Από υπηρεσίες gaming και δικτύου έως μουσική, κινηματογράφο, ηλεκτρονικά, semi conductors και οικονομικές υπηρεσίες - σκοπός της Sony είναι να δημιουργήσει ένα κόσμο συναισθημάτων, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.sony.net/