Ακολουθήστε το Sony Hellas

Smart sound all around!

Δελτίο τύπου   •   Αύγ 31, 2017 12:00 EEST

LF-S50G
  • Εξοικονομήστε χρόνο χρησιμοποιώντας τη φωνή σας για να αναπαράγετε μουσική ή να θέσετε ερωτήσεις με το ενσωματωμένο Google Assistant
  • Το ηχείο 360° θα γεμίσει το χώρο σας με συμμετρικό ήχο
  • Οργανώστε και παρακολουθήστε τις IOT συσκευές σας μέσω του Home Hub
  • Ταιριάζει σε κάθε χώρο, με τον αδιάβροχο (splash proof) σχεδιασμό του και την εύχρηστη οθόνη ρολογιού

Το νέο ηχείο με φωνητικό έλεγχο από τη Sony, το LF-S50G, σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε online πληροφορίες και υψηλής ποιότητας ήχο, όλα αυτά σε ένα κομψό compact ηχείο.

Το ηχείο 360° λειτουργεί και ως digital hub για το σπίτι σας. Με το ενσωματωμένο Google Assistant, νιώθετε σαν να έχετε έναν προσωπικό, εικονικό, βοηθό από τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε ένα αγαπημένο κομμάτι ή να του θέσετε ερωτήσεις.

Φωνητικός έλεγχος

Δεν χρειάζεται πλέον να σηκώνετε και να ακουμπάτε το τηλέφωνό σας, μπορείτε απλά να μιλήσετε για να κάνετε μια ερώτηση ή να μάθετε μια καινούργια αξιοπερίεργη πληροφορία. Θέλετε να μάθετε την κίνηση στους δρόμους όταν πηγαίνετε στο γραφείο; Να βάλετε ξυπνητήρι ή να βρείτε τα στοιχεία της πτήσης για το επόμενο ταξίδι σας; Τότε απλά «ζωντανέψτε» το ηχείο λέγοντας «Ok Google» και ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων θα ανοίξει μπροστά σας. Μπορείτε να ελέγχετε και να ενημερώνετε το ημερολόγιό σας, να προσθέσετε εκκρεμότητες και να λαμβάνετε γενικές πληροφορίες για τις ειδήσεις και τον καιρό, ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε τη μέρα σας.

Το Google Assistant στο S50G δεν δημιουργεί απλά μια αδιάλειπτη σύνδεση με περισσότερα smartηχεία μέσα στο σπίτι. Αναπτύσσοντας σύνδεση με ηχεία σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας μπορεί να ελέγχει φωνητικά κι άλλες έξυπνες συσκευές από συμβατές πλατφόρμες, όπως Chromecast built in, Nest, Philips Hue και IFTTT, ώστε να ρυθμίζετε την ιδανική θερμοκρασία ή να χαμηλώνετε τα φώτα ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Με μια απλή φωνητική εντολή, μπορείτε να ζητήσετε από το Google Assistant να αναπαράγει μουσική, podcasts ή ραδιόφωνο από υπηρεσίες όπως Spotify, Google Play Music, Pandora, TuneIn και iHeart Radio.

Ήχος σε κάθε κατεύθυνση

Το ασύρματο ηχείο S50G με ήχο 360 μοιρών διπλής κατεύθυνσης μπορεί να γεμίζει το χώρο σας. Για να νιώθετε τον ήχο του μπάσου και την ίδια ποιότητα οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο, από ένα τόσο compact ηχείο, το S50G ενσωματώνει τα εξής: ένα ηχείο πλήρους εύρους για να αναπαράγει με καθαρότητα τις νότες, ένα αποκλειστικό subwoofer που αναπαράγει μπάσους ήχους, έναν αρωγό ανάκλασης μπάσων για ουδέτερα μπάσα και την διάταξη διάχυσης δυο σταδίων για να διαχέει τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο τρόπος συναρμολόγησης αυτών των σημαντικών μερών, που βασίζεται στην εμπειρία της Sony στην τεχνολογία ήχου, είναι αυτό που επιτυγχάνει την υψηλή ποιότητα του ήχου.

Μοναδική χρησιμότητα

Το ηχείο φωνητικού ελέγχου S50G σχεδιάστηκε για να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε χώρο σας. Μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα πάνω στον πάγκο σας, χάρη στον αδιάβροχο (splash proof) σχεδιασμό του, επίπεδου IPX3 και στην υδατοαπωθητική του επίστρωση. Ταιριάζει ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα ως ρολόι[1] για να ελέγχετε την ώρα με μια ματιά.

Το S50Gυποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth και NFC για εύκολη σύνδεση με ένα άγγιγμα, ώστε να αναπαράγετε γρήγορα ήχο από το κινητό σας – για αυτό θα υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

Αυτό το compact ηχείο διατίθεται σε δυο χρώματα (μαύρο ή άσπρο), με αδιάβροχο (splashproof) υλικό που περιβάλει τις πλευρές, και βάση χρωμίου. Διαθέτει επίσης έλεγχο κινήσεων για αναπαράγει μουσική, να αλλάζει κομμάτια ή να ρυθμίζει την ένταση.

Οι ημερομηνίες έναρξης της υπηρεσίας καθώς και οι προϋποθέσεις ενδέχεται να διαφέρουν σε κάθε χώρα.

Το LF-S50G θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία από το Νοέμβριο του 2017

[1] Δυνατότητα επιλογής για άνοιγμα/κλείσιμο της οθόνης του ρολογιού.

*Δήλωση αποποίησης ευθύνης σχετικά με υπηρεσίες τρίτων: Η Sony δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι προσφερόμενες από τρίτα μέρη υπηρεσίες τροποποιηθούν, διακοπούν, ανασταλούν ή τερματιστούν. 

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/