Ακολουθήστε το Sony Hellas

#SonylovesHM

Δελτίο τύπου   •   Μάι 29, 2015 12:05 EEST

#SonylovesHM

Η Sony γέμισε με δώρα και φωτογραφίες τους καλεσμένους στο καλοκαιρινό πάρτι της H&M

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, η Sony, μύησε για ακόμα μια φορά στον κόσμο της φωτογραφίας και του στυλ, τους παρευρισκόμενους του καλοκαιρινού πάρτι που διοργάνωσε η H&M, στο κεντρικό της κατάστημα στην Ερμού, με αφορμή την παρουσίαση της καλοκαιρινής της κολεξιόν.

Σε ένα εκρηκτικό πάρτι με εορταστική διάθεση και μουσική, γνωστά πρόσωπα του χώρου της μόδας και της τηλεόρασης στην Ελλάδα, όπως η Νικολέττα Ράλλη, ο Άλεξ Κάβδας, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (shopranoblog), η Μυρτώ Κάζη, o Χάρης Καριπίδης (fashionattendant) και ο Γιάννης Τσιούλης (Cartoon Dandy), φόρεσαν τα ρούχα της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν της H&Mκαι συμμετείχαν σε μια ζωντανή φωτογράφιση, υπό την καλλιτεχνική ματιά της Sony και του Θοδωρή Μάρκου. Παράλληλα, όσοι επισκεύθηκαν το κατάστημα, είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν μοναδικά δώρα με την υπογραφή της Sony βγάζοντας μια φωτογραφία τους και συμμετέχοντας στον διαγωνισμό #SonylovesHM.

Η Sonyσυνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την καλαισθησία σε όλα της τα προϊόντα δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει ενεργά στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με την H&M.Το καλοκαίρι θέλει στυλ αλλά και τα κατάλληλα gadgetsτα οποία η Sonyτα προσέφερε στους τυχερούς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό #SonylovesHM, μοιράζοντας χαμόγελα.

-Τέλος-

Σχετικά με τη Sony Corporation:

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $75 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2014. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/

Συνημμένα αρχεία

Έγγραφο Word