Ακολουθήστε το Sony Hellas

Το καλύτερο μόλις έγινε πιο δυνατό- Η Sony ανακοινώνει τα κορυφαία, ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM4*

Δελτίο τύπου   •   Αύγ 20, 2020 12:00 EEST

  • Ανώτερης ποιότητας ήχος με την κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωση θορύβου
  • Απολαύστε λιγότερο θόρυβο και ακόμα πιο καθαρό ήχο με την τεχνολογία έξυπνης ακρόασης, η οποία εξατομικεύει αυτόματα την εμπειρία σας
  • Πρακτικά, άνετα και κομψά με έως και 30 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Sony παρουσίασε πρόσφατα τα WH-1000XM4, τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου 4ης γενιάς που ανήκουν στη βραβευμένη οικογένεια 1000X της εταιρείας. Τα καινούργια ακουστικά προσφέρουν όλη την τεχνολογία των εξαιρετικά δημοφιλών WH-1000XM3 που αγαπήθηκε πολύ, αλλά και πρόσθετα έξυπνα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε και να ελέγξετε τη μουσική σας, να βελτιώσετε την εξουδετέρωση θορύβου και να προσαρμόσετε τον ήχο του περιβάλλοντος αυτόματα, βάσει των προτιμήσεών σας για μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης.

Απόλυτη ησυχία, απαράμιλλος ήχος

Είτε πετάτε κάπου μακριά είτε χαλαρώνετε σε ένα καφέ, τα ακουστικά WH-1000XM4 προσφέρουν την καλύτερη από ποτέ απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, μειώνοντας ήχους υψηλής και μέσης συχνότητας. Με δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό που χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση θορύβου, η τεχνολογία Dual Noise Sensor «συλλαμβάνει» το θόρυβο του περιβάλλοντος και διαβιβάζει τα δεδομένα στον αξιόπιστο επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1. Στη συνέχεια, ένα νέο BLUETOOTH® Audio SoC (Σύστημα σε τσιπ) ανιχνεύει και προσαρμόζεται στα σήματα μουσικής και θορύβου σε συχνότητα πάνω από 700 φορές το δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας νέο αλγόριθμο, ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 εφαρμόζει τη λειτουργία εξουδετέρωσης σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να εστιάσει περισσότερο στην αγαπημένη του μουσική και να αποκλείσει το χάος, που επικρατεί στον έξω κόσμο.

Χρησιμοποιώντας Edge-AI, το DSEE Extreme™ αναδιαμορφώνει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον ήχο, που χάθηκε κατά τη διάρκεια της ψηφιακής συμπίεσης, για εμπειρία σε πλήρη πιστότητα. Το Edge-AI αναλύει τη μουσική σε πραγματικό χρόνο και αναγνωρίζει την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα μεμονωμένα στοιχεία του κάθε τραγουδιού, ώστε να επαναφέρει το μεγάλο εύρος ήχων, που χάνονται στη συμπίεση, για μια πλούσια, περισσότερο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης. Για να δημιουργήσει αυτό το σύστημα ΑΙ, η Sony συνεργάστηκε με τα Sony Music Studios Tokyo για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τη μουσική και να συγκεντρώσει πραγματικά στοιχεία, σχετικά με τον τρόπο σύνθεσης συγκεκριμένων μουσικών σημάτων.

Το «360 Reality Audio», μια νέα, συναρπαστική εμπειρία ακρόασης, μπορείτε να την απολαύσετε με τα ακουστικά WH-1000XM4, όταν τα συνδυάζετε με ένα Android™ smartphone/iPhone, το οποίο έχει εγκατεστημένη εφαρμογή υπηρεσιών streaming[1]. Η «360 Reality Audio» εμπειρία ακρόασης σάς κάνει να «βυθιστείτε» στη μουσική σας, σαν να βρίσκεστε μπροστά από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν ένα προσαρμοσμένο συναρπαστικό μουσικό πεδίο, που είναι τέλεια βελτιστοποιημένο για κάθε μεμονωμένο χρήστη όταν χρησιμοποιεί τα ακουστικά WH-1000XM4 και την εφαρμογή "Sony |Headphones Connect”[2].

Έξυπνη εμπειρία ακρόασης, όπως καμία άλλη

Το «Adaptive Sound Control» στα WH-1000XM4 είναι μια έξυπνη λειτουργία, η οποία ανιχνεύει το που βρίσκεσαι και το τι κάνεις και στη συνέχεια προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου του περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Με τον καιρό, το «Adaptive Sound Control» «μαθαίνει» να αναγνωρίζει τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας, το γυμναστήριο ή το αγαπημένο σας καφέ, και προσαρμόζει τον ήχο, ώστε να ταιριάζει με την περίσταση. Έτσι, εάν ταξιδεύετε, μπορείτε να «χαθείτε στο ταξίδι σας» χωρίς να διακόπτουν τα αγαπημένα σας κομμάτια ήχοι από το περιβάλλον. Ακόμα, εάν περπατάτε, μπορείτε να μένετε σε επαφή με το περιβάλλον, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά και τις ρυθμίσεις που προτιμάτε μέσω της εφαρμογής «Sony | Headphones Connect» και οι ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος θα ενημερώνονται αυτόματα, όταν μετακινείστε μεταξύ διαφορετικών σημείων[3].

Καθημερινή ευκολία

Καινούργια στα WH-1000XM4 είναι η καινοτόμος λειτουργία «Speak-to-Chat», που σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε σύντομες συζητήσεις, χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας, διευκολύνοντάς την παραγγελία του καφέ σας, ενώ ακούτε μουσική. Απλά μιλήστε και τα ακουστικά θα αναγνωρίσουν τη φωνή σας, θα σταματήσουν τη μουσική και θα επιτρέψουν να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος, ώστε να πραγματοποιήσετε μία συνομιλία χωρίς να τα αφαιρέσετε. Η μουσική θα ξεκινήσει να αναπαράγεται ξανά 30 δευτερόλεπτα[4] αφότου μιλήσετε για τελευταία φορά. Η λειτουργία «Quick Attention» είναι διαθέσιμη στα WH-1000XM4, οπότε, αν θέλετε να ακούσετε μια ανακοίνωση ή να πείτε κάτι σύντομα, απλά τοποθετείτε το δεξί σας χέρι πάνω από το ακουστικό για να μειώσετε την ένταση στιγμιαία και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Τα WH-1000XM4 κυκλοφορούν τώρα με λειτουργία “wearing detection”. Τα ακουστικά ανιχνεύουν αν τα φοράτε και προσαρμόζουν ανάλογα την αναπαραγωγή για εξοικονόμηση ισχύος μπαταρίας. Χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα εγγύτητας (proximity sensor) των ακουστικών και τους δύο αισθητήρες επιτάχυνσης, τα ακουστικά σταματούν αυτόματα τη μουσική όταν τα αφαιρείτε και συνεχίζουν την αναπαραγωγή, όταν τα φοράτε ξανά, παρέχοντας μια ξεκούραστη εμπειρία ακρόασης.

Τα WH-1000XM4 διαθέτουν νέα τεχνολογία Precise Voice Pickup. Αυτή ελέγχει τέλεια πέντε από τα μικρόφωναστα ακουστικά και εκτελεί προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος για τη λήψη φωνών με σαφήνεια και ακρίβεια για κλήσεις hands-free και «Speak-to-Chat».

Επιδίωξη απόλυτης σχεδίασης

Τα WH-1000XM4 συνδυάζουν εκλεπτυσμένο στυλ με εξαιρετική άνεση και ελαφρύ σχεδιασμό, τόσο που σχεδόν δεν θα καταλαβαίνετε ότι τα φοράτε. Σχεδιασμένα για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά, τα εξαιρετικά μαλακά ακουστικά, που ανακουφίζουν από την πίεση, κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση και βελτιώνουν την επαφή με τα ακουστικά για σταθερή εφαρμογή.

Για απόλυτη ευκολία, τα WH-1000XM4 μπορούν να συζευχθούν με δύο συσκευές BLUETOOTH® ταυτόχρονα[5]. Σε μια εισερχόμενη κλήση, τα ακουστικά σας καταλαβαίνουν ποια συσκευή χτυπά και συνδέονται αυτόματα με τη σωστή. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα εναλλαγής των ακουστικών σας σε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές γρήγορα και ομαλά με ένα απλό άγγιγμα.

Τα WH-1000XM4 διαθέτουν NFC και BLUETOOTH® και έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες[6] και λειτουργία γρήγορης φόρτισης που σας παρέχει έως και 5 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μετά από 10 λεπτά φόρτισης[7].

Τα WH-1000XM4, επίσης, υποστηρίζουν το χρήσιμο νέο χαρακτηριστικό Fast Pair (Γρήγορο Ζεύγος) της Google, το οποίο επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα που αφήσατε τα ακουστικά σας, απλά καλώντας τα.

Το τελευταίο μοντέλο περιέχει τους ίδιους χειρισμούς αφής, όπως και το προηγούμενο, με βελτιστοποιήσεις για Google Assistant και Amazon Alexa, ώστε να κανονίζετε τη μέρα σας, ρωτώντας το αγαπημένο σας «φωνητικό βοηθό».[8]

Τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά WH-1000XM4 με λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο σε μαύρο και ασημί.

Για διευκρινήσεις για το προϊόν, παρακαλώ επισκεφτείτε:https://www.sony.gr/electronics/akoustika-me-sthrigma-kefalhs/wh-1000xm4

Για το βίντεο της καμπάνιας του προϊόντος, παρακαλώ επισκεφτείτε:https://youtu.be/lIJPrYIR8Ek

http://www.music.com/360RA

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «360 RealityAudio», επισκεφτείτε το:http://www.music.com/360RA

Για περισσότερες ειδήσεις της Sony, επισκεφτείτε το: https://presscentre.sony.gr/

*Από τις 21 Απριλίου 2020. Σύμφωνα με έρευνα της Sony Corporation, από μετρήσεις με χρήση οδηγιών συμβατών με το JEITA. Για μοντέλα σε στυλ headband, της αγοράς ακουστικών εξουδετέρωσης θορύβου

[1]Για περεταίρω λεπτομέρειες για το «360 Reality Audio», επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα:: https://www.sony.net/360RA/

[2]Sony | Η εφαρμογή Headphone Connect απαιτεί λήψη σε συσκευές iOS από το App Store ή για συσκευές Android από το Google Play. Η εφαρμογή, οι υπηρεσίες δικτύου, το περιεχόμενο, το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό αυτής της εφαρμογής ενδέχεται να υπόκεινται σε μεμονωμένους όρους και προϋποθέσεις και να αλλάξουν, να διακοπούν ή τερματιστούν ανά πάσα στιγμή και μπορεί να απαιτηθούν χρεώσεις, εγγραφή και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Απαιτείται το προϊόν να είναι συνδεδεμένο σε ασύρματο δίκτυο.

[3]Η τοποθεσία δεν αποστέλλεται στον διακομιστή, όταν ο εντοπισμός τοποθεσίας είναι ανενεργός

[4]Διαμορφώνεται μέσωτης εφαρμογής Sony | Headphones Connect

[5]Η αντιστοίχηση πολλαπλών συσκευών θα είναι διαθέσιμη μέσω μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού.

[6]Με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβους ενεργοποιημένη. Έως 38 ώρες με τη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιημένη

[7]Με προαιρετικό AC μετασχηματιστή

[8]Το Google είναι το εμπορικό σήμα της Google LLC. Το Amazon Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Amazon.com, Inc. ή των συνεργατών του. Το Google Assistant και το Alexa είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες γλώσσες και χώρες/ έθνη

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας που διαθέτει αξιόπιστη και θεμελιώδη τεχνολογία. Από υπηρεσίες gaming και δικτύου έως μουσική, κινηματογράφο, ηλεκτρονικά, semiconductors και οικονομικές υπηρεσίες - σκοπός της Sony είναι να δημιουργήσει ένα κόσμο συναισθημάτων, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.sony.net/