Ακολουθήστε το Sony Hellas

Το Sony α Universe Europe βγήκε «στον αέρα»

Δελτίο τύπου   •   Σεπ 27, 2018 12:00 EEST

Η Sony παρουσιάζει μια νέα ιστοσελίδα, ως κόμβο ανάδειξης της ομορφιάς της Ευρωπαϊκής Φωτογραφίας

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Sony α Universe Europe, το οποίο σχεδιάστηκε για να αποτελέσει μια ιστοσελίδα-κόμβο ενημέρωσης για τους χρήστες των φωτογραφικών μηχανών Sony που αυξάνονται συνεχώς. Η ιστοσελίδα θα φιλοξενεί αποκλειστικό περιεχόμενο όπως:

-Αφιερώματα για την ομάδα των Sony Imaging Ambassadors (εκπρόσωποι φωτογραφίας της Sony)

-Πρακτικές συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας

-Προφίλ, βιογραφίες και συλλογές φωτογραφιών των Sony Imaging Ambassadors

-Διαγωνισμοί φωτογραφίας και βίντεο από τη Sony στους οποίους θα μπορούν να συμμετέχουν φωτογράφοι και δημιουργοί βίντεο

-Λεπτομέρειες για τοπικές εκδηλώσεις, όπου το κοινό θα μπορεί να έρθει σε επαφή και να δοκιμάσει τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Sony

-Τα τελευταία νέα σχετικά με τον τομέα φωτογραφίας της Sony 

To Sony α Universe θα εμβαθύνει δίνοντας επιπλέον πληροφορίες για το έργο των Imaging Ambassadors και θα εξερευνά το πάθος που καθοδηγεί και εμπνέει τη δουλειά τους. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν από αυτούς διάφορα τεχνικά και δημιουργικά μυστικά της φωτογραφίας μέσα από ενδελεχή άρθρα και εκπαιδευτικά αφιερώματα που θα αφορούν όλα τα είδη φωτογραφίας αλλά και φωτογραφικού εξοπλισμού.

«Τα τελευταία χρόνια η Sony έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, όσον αφορά στο τι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο της φωτογραφίας, ενώ το λανσάρισμα του Sony α Universe Europe αποτελεί το επόμενο βήμα στη στρατηγική μας, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες του δικού τους εξοπλισμού από τη Sony» δήλωσε ο κος Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing, Sony Europe. «Στόχος μας είναι οι διάφορες φωτογραφικές τεχνικές να μην αποτελούν πια μυστήριο και να εμπνεύσουμε τους φωτογράφους να δοκιμάσουν νέα πράγματα, με την βοήθεια και την καθοδήγηση μερικών από τους καλύτερους φωτογράφους στον κόσμο.»

Η νέα ιστοσελίδα Sony α Universe Europe είναι πλέον «στον αέρα» και θα ενημερώνεται με νέο περιεχόμενο, διαρκώς. Είναι διαθέσιμη σε 22 ευρωπαϊκές γλώσσες και αναβαθμίζεται με νέα για διαφορετικούς τομείς και ενδιαφέροντα. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής που απευθύνονται σε καταναλωτές, επαγγελματίες και τον κλάδο των επιχειρήσεων. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, τη ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $77 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2018.

Παγκόσμιο Web Site της Sony:http://www.sony.net/