Ακολουθήστε το Sony Hellas

Υπέροχος ήχος και κομψός λεπτός σχεδιασμός από τη νέα compact μπάρα ηχείων της Sony

Δελτίο τύπου   •   Ιαν 09, 2018 12:00 EET

Η νέα 2.1ch compact μπάρα ηχείων της Sony, η HT-SF200, σάς προσφέρει αίσθηση κινηματογραφικού ήχου από την άνεση του καναπέ σας, ενώ ταιριάζει όμορφα με το χώρο σας, χάρη στον σχεδιασμό της που συμπληρώνει οποιοδήποτε έπιπλο στο οποίο τοποθετείται. Επιλέξτε όποια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή θέλετε να δείτε και θα απολαύσετε όλους τους ήχους χαμηλής συχνότητας και καθαρές φωνές, από την compact μπάρα ηχείων που δεν χρειάζεται ξεχωριστό subwoofer.

Η κομψή και στιλάτη μπάρα ηχείων διαθέτει ενσωματωμένο subwoofer και υποστηρίζει codec Dolby Digital, για να αναπαράγει απαράμιλλο ήχο στο χώρο σας. Παρά το μικρό της μέγεθος, το γεγονός ότι διαθέτει S-Force PRO Front Surround δημιουργεί εφέ που δίνει την αίσθηση ότι είστε περιτριγυρισμένοι από ηχεία, χωρίς όμως καλώδια να κρέμονται σε όλο το δωμάτιο.

Απλή συνδεσιμότητα

Κρατήστε το χώρο σας καθαρό χωρίς ακαταστασία, απλώς, συνδέστε την SF200 με την τηλεόρασή σας μέσω HDMI ARC, Optical ή Bluetooth®[1]. Μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και ασύρματα συσκευές smart μέσω της τεχνολογίας Bluetooth®. Εναλλακτικά, για τις στιγμές που θέλετε να συνδεθείτε γρήγορα και να παίξετε ένα τραγούδι αμέσως, η SF200 διαθέτει είσοδο USB, για να συνδέσετε τη συσκευή USB σας για εύκολη αναπαραγωγή.

Ο τέλειος συνδυασμός

Περιλαμβάνει τα πάντα σε ένα κομψό περίβλημα που ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου. Είναι ιδανική για μικρούς χώρους, αφού χωράει άνετα σε ράφια ή σε βάση για κονσόλες, είτε μπροστά είτε δίπλα από την τηλεόρασή σας. Τα υλικά της, όπως το «δερμάτινο» πάνω μέρος και οι σύνθετες πλευρές της, έχουν συνδυαστεί για να εναρμονιστεί στο χώρο σας και να ταιριάζει με το στυλ σας. Αυτή η μπάρα ηχείων διατίθεται σε δυο μοντέρνα χρώματα, μαύρο ανθρακί (HT-SF200) ή λευκό κρεμ (HT-SF201).

Τα μοντέλα HT-SF200 και HT-SF201 θα κυκλοφορήσουν τέλη Φεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου του 2018.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά των προϊόντων, επισκεφθείτε τις τοποθεσίες: https://www.sony.gr/electronics/sound-bar/ht-sf200-ht-sf201

Για περισσότερες νέα σχετικά με τη Sony, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://presscentre.sony.eu.

[1] Όσον αφορά τη σύνδεση Bluetooth®, είναι απαραίτητο η BRAVIA® να υποστηρίζει Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).

Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών συσκευών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony είναι μοναδικά τοποθετημένη ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $76 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017. Web Site της Sony Global: http://www.sony.net/