Ακολουθήστε το Sony Hellas

Ζήστε την απόλυτη gaming εμπειρία συνδυάζοντας το νέο PS4 Pro με μια τηλεόραση Sony 4K HDR

Δελτίο τύπου   •   Νοέ 14, 2016 12:10 EET

Sony Bravia 4K HDR TV

Η γκάμα των 4KHDRτηλεοράσεων της Sonyπροσφέρει μια ευρεία επιλογή ενσωματωμένων λειτουργιών, που επιτρέπουν στα παιχνίδια να δείχνουν καλύτερα από ποτέ

Απολαύστε τα παιχνίδια του PlayStation®4 σε εκθαμβωτική ανάλυση 4Kαξιοποιώντας τα βελτιωμένα γραφικά και την ισχύ του PS4®Pro


Η γκάμα των 4K HDR τηλεοράσεων της Sony θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για τους παίκτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του πιο πρόσφατου λανσαρίσματος της Sony Interactive Entertainment, του PlayStation®4 Pro (PS4 Pro).

Προσφέροντας 4Κ ποιότητα στο gamingκαι στη ψυχαγωγία, το PS4 Proμε τη βελτιωμένη απόδοση γραφικών και την αυξημένη επεξεργαστική του ισχύ, παρέχει κορυφαία λεπτομέρεια και πρωτοφανή ευκρίνεια. Το PS4 Proθα υποστηρίζει επίσης HDRτεχνολογία, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις PS4 κονσόλες.

Οι κάτοχοι μιας 4KHDR τηλεόρασης της Sony, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα τίτλων του PS4 σε 4Κ ποιότητα (ή σε υψηλή ανάλυση), καθώς επίσης να απολαύσουν κι άλλα χαρακτηριστικά όπως η βελτιωμένη ποιότητα γραφικών και η ενισχυμένη ταχύτητα των καρέ*.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 30 παιχνίδια είναι διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του PS4 Pro, ενώ πάνω από 45 παιχνίδια θα βελτιστοποιηθούν μέχρι τα τέλη του 2016. Όλα τα παιχνίδια της SIE που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια ή μετά το 2017 θα αξιοποιούν τις δυνατότητες του PS4 Pro.

To Υψηλό δυναμικό εύρος (X-tendedDynamicRangePro**) είναι επίσης διαθέσιμο στη γκάμα των 4KHDRτηλεοράσεων της Sony, που σημαίνει ότι η αντίθεση μεταξύ των πιο φωτεινών και των πιο σκοτεινών περιοχών θα παραχθεί ξανά. Μπορείτε επίσης να δείτε υπερτριπλάσιο εύρος φωτεινότητας σε σύγκριση με μια συμβατική τηλεόραση LED. Έτσι, είτε παίζετε το αγαπημένο σας αθλητικό game, είτε κάνετε ένα ταξίδι μέσα σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, τα παιχνίδια θα απεικονίζονται πιο έντονα, καθαρά και πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Οι υψηλής φωτεινότητας και αντίθεσης τηλεοράσεις 4KHDRτης Sony προσφέρουν επίσης την αποκλειστική τεχνολογία TRILUMINOS, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία κορεσμένων χρωμάτων και λεπτών αποχρώσεων που ζωντανεύουν τα παιχνίδια. Προσφέροντας μια ευρύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές αποχρώσεις και σκιές, τα παιχνίδια απεικονίζονται με κάθε λεπτομέρεια τους.

Ο MotoiKawamura, Επικεφαλής του Μάρκετινγκ και Προϊοντικού Σχεδιασμού Τηλεοράσεων της SonyEurope, δήλωσε: «Θέλουμε συνεχώς να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας κορυφαίες εμπειρίες. Η διαφορά της 4K ανάλυσης στα αθλητικά παιχνίδια, τις ταινίες και άλλες μορφές ψυχαγωγίας είναι εκπληκτική και μέσα από τη σειρά των 4KHDR τηλεοράσεών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε περισσότερες συναρπαστικές και όμορφες εμπειρίες στους παίκτες όπως ποτέ άλλοτε».

Οι τηλεοράσεις της σειράς 4KHDRτης Sonyσυμπεριλαμβανομένων των μοντέλων ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80 και XD75/70, αποτελούν τα ιδανικά «ταίρια» για το νέο PS4 Pro, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.sony.gr.

* Η 4K ανάλυση θα αποδίδεται είτε μέσω rendering των γραφικών, είτε μέσω αναβάθμισης εικόνας (up-scale) και η βελτίωση θα ποικίλει ανάλογα με τον τίτλο.

** Για τα μοντέλα ZD9 και XD93

*** Για τα μοντέλα ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80

Συμβατές 4KHDR τηλεοράσεις απαιτούν υποστήριξη για 4K και HDR. Ψυχαγωγία 4K, μέσω μόνο από τις υπηρεσίες 4Kvideostreaming. HDR και ταχύτεροι ρυθμοί καρέ, δεν υποστηρίζονται από όλα τα παιχνίδια και το περιεχόμενο όλων των βίντεο

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών.Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Global Web Site της Sony: http://www.sony.net/